Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Geras daiktas , gavau , kadaise dovanų , bet pati už tokią kainą tikrai nepirkčiau , kaina kosminė , o už mažesnę sumą , gali ne mažiau gerą mikserį nusipirkt , ar virtuvinį kombainą
as savo kombainu labai patenkinta,ir kaina padori ir funkcijas visas atlieka O kad moketi uz firmos varda,as ne is tu.Aisku,neperku ten visokio slamsto,bet tokio philipso man pilnai pakanka
Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
oi mergaites . neaukstinu sito ir nenoriu reikst , kad jis bais superinis as tik seip parodziau . turejau pries ji braun ne mikseri o ta kur kitaip uzsivadina (nepamenu) tik ilgas kotas . ir jis po sei dienai tarnauja mano mamai dabar
Šiaip smagu prabangius daiktus namie turėti. Jie vistiek kažko pranašesni šiek tiek už kitus. Detales terkim ne plastmasinės, o metalinės, koks nors rankenos dizainas patogesnis , nei pigesnio.
Pvz šiandien sužinojau, kad pasirodo turiu superine skalbimo mašiną Pirkau ją iš draugės, nes tą buvo ka tik išsiskyrusi ir norėjo viskuo atsikratyt kas primena seną ryšį. mano skalbenkei užsikimšo šlangas. Iškviečiau meistrą ir tas man paaiškino kad skalbianke originali, ne kiniška, nes detales visos metalinės, o dabar plastikinės visur kišamos ir kad labai geram stovyje ir šitos firmos tarnaus dar ilgai ji man O aš jau svarsčiau jos atsikratyti.
Šiaip smagu prabangius daiktus namie turėti. Jie vistiek kažko pranašesni šiek tiek už kitus. Detales terkim ne plastmasinės, o metalinės, koks nors rankenos dizainas patogesnis , nei pigesnio. Pvz šiandien sužinojau, kad pasirodo turiu superine skalbimo mašiną Pirkau ją iš draugės, nes tą buvo ka tik išsiskyrusi ir norėjo viskuo atsikratyt kas primena seną ryšį. mano skalbenkei užsikimšo šlangas. Iškviečiau meistrą ir tas man paaiškino kad skalbianke originali, ne kiniška, nes detales visos metalinės, o dabar plastikinės visur kišamos ir kad labai geram stovyje ir šitos firmos tarnaus dar ilgai ji man O aš jau svarsčiau jos atsikratyti.
aš tai pati pasidovanojau prieš metus velykom šitą zepterio "ŠEŠIARANKĘ" IR ESU BE GALO PATENKINTA ,viskas vyksta ,kaip sako "ore" praktiškai nėra dienos ,kad nenaudočiau; ir tikrai su kitu taip greitai suplakti, sumalti ,susmulkinti neįmanoma ,nes toooks jo galingumas
o kiek kainuoja tą "Zepterio šešiarankę" ?
Sakot kaina kosminė - tai koks tas kosmosas?
Aš mikserį nusipirkau Philipso už 125Lt ir irgi esu baisiai patenkinta
Gero plaktuvo kaip ir neturėjau, tad numatė kad vis vargstu su "seniukų buo caro bedančio laikų" ir įtraukė į dovanų sąrašėlį.... Šiaip jis nėra didelis, bet galingas, ir patogus, na mano poreikiams kaip tik.
Smagu man girdėti, kad neišpeikiate, tik dabar suku galvą kur čia jį geriau primeistrauti, mat yra toks laikiklis prisukamas. ir tos sudedamos dalys susimauna ten, patogiai laikosi, gražiai atrodo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume