Ot buhalterės. Aš tai prieš. Nerėmiau nei kiek, nes kolkas jau antras menuo finansiškai nesėkmingas. Todėl ar jus čia parašysit kas kiek paaukojo, ar neparašysit, manes tai nepaveiks, kol pati pinigėlių negausiu Taigi neprivaloma remt, o čia jau bus spaudimas ir jeigu remsiu, visai nenoriu, kad kiti matytų kiek aš daviau
Aš irgi atvirumo nebijau, galiu pasakyti, kiek pervedu. Bet ar verta dėl to diskutuoti, abejoju jeigu čia skelbsim kiek kas pervedė atsiras daugiau remiančių. Nors gal?
Man iškilo toks klausimas: kodėl jūsų svetainė neatrandama per pvz. google.com paieškos sistemą? Kai ieškai kokio receptu, tai visokiausių svetainių, blogų išmeta, o jūsų ne. Taip mažiau lankytojų ir nieks nenori remti, reklamuotis
Na, puslapis lankomas tikrai neblogai ir yra vertas reklamos. išku, ir patį puslapį neblogai būtų pareklamuoti - per visokius banerių mainus ar pradžiai ir užsakyti kažkiek reklamos...
Man atroo, daugiau apsilanko... Vis pamatau rodikliukuose, kad po pora tukstanciu uzsuka... Neteisingai ziurau?
Matyt pažiūri apsilankymų skaičių. Kiek kartų užsuki, tiek ir priskaičiuos, o paspaudus ant skaitliuko dar pamatysi kiek žmonių iš skirtingų kompiuterių prisijungia.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume