Pranešimo tema: Re: pasisveikinimo ir prisistatymo skyrelis
Parašytas: 21 Sau 2009, 23:20
Dalyvis
Užsiregistravo: 19 Lap 2008, 16:44 Pranešimai: 158 Miestas: Vilnius Pliusai: 0
Sveiki gyvi Mano stovėjimo prie puodų stažas- daugiau nei 15 m. Turiu vyrą, tris vaikus ir katę. Taigi iš viso- šeši pilvai. Paskutiniu metu pajutau, kad taip viskas, ką iki šiol gaminau, nusibodo, o dar ir dėl krizės man darbo sumažėjo, o laisvalaikio padaugėjo, taigi tą laisvalaikį galima smagiai leisti prie puodų. Senokai čia vis paskaitinėdavau, idėjų paieškinėdavau, o neseniai užsiregistravau ir pradėjau receptus taikyti praktikoje. Pasakysiu tik tiek, kad šeši pilvai yra patenkinti
Sveiki gyvi Mano stovėjimo prie puodų stažas- daugiau nei 15 m. Turiu vyrą, tris vaikus ir katę. Taigi iš viso- šeši pilvai. Paskutiniu metu pajutau, kad taip viskas, ką iki šiol gaminau, nusibodo, o dar ir dėl krizės man darbo sumažėjo, o laisvalaikio padaugėjo, taigi tą laisvalaikį galima smagiai leisti prie puodų. Senokai čia vis paskaitinėdavau, idėjų paieškinėdavau, o neseniai užsiregistravau ir pradėjau receptus taikyti praktikoje. Pasakysiu tik tiek, kad šeši pilvai yra patenkinti
Eina sau 6 pilvus išmaitint ir kad visi patenkinti būtų Aš 3 maitinu, įskaitant ir savąjį, tai būna nepatenkintu, su siaubu galvojau, o kai bus 5 pilvai ir visų norai baisingi bus, kaip maitint
Pranešimo tema: Re: pasisveikinimo ir prisistatymo skyrelis
Parašytas: 22 Sau 2009, 15:41
Dalyvis
Užsiregistravo: 19 Lap 2008, 16:44 Pranešimai: 158 Miestas: Vilnius Pliusai: 0
Na, visuomet yra problema, kad visi trys vaikai valgytų tą patį patiekalą... Šiuo metu toks yra tik vienas- kotletai. Tai kokias 4 d. per savaitę ir gaminu kotletus, vis keisdama mėsą. Dviem dienom retai kada pavyksta pagaminti, nes tai, ką pagaminu pietums, jei lieka, vaikai pabaigia vakare. Gi sūnūs paaugliai, jiems daug valgyti norisi.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume