Priestalo.lt • Temos rodymas - Kokį vyną naudojat patiekalams?

  DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 20 Rgp 2018, 22:14    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 15:34 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
nemažai randu receptų kad reikia gaminti sausame, raudoname arba baltame vyne.
Gal yra kažkokiu rušių vyno skirto gamybai?
Aš patiekalams gaminti perku pigiausio vyno, tetrapakuose. O jus kokį?

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 15:35 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
as tai niekada neperku pigiausio vyno :roll: Kam ji benaudociau :D

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 15:40 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
o kokį perki? :roll:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 15:44 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
seip, patiekalu gamybai dazniausiai perku sausa vyna :wink: O ar balta ar raudona, tai ziurint is kokios mesos gaminu, nors koki reikia is tikruju nezinau :roll:
Va cia gal rasi kokios tinkamos info http://www.vynogidas.info/index.php?id=51,0,0,1,0,0

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Paskutinį kartą redagavo Tutsi 07 Rgp 2008, 15:45. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Rgp 2008, 15:45 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Aš sausą buteliuose, kur būna stalo vynas ar kažkaip panašiai. Bet jau seniai benaudojau :roll: nors žinau, kad alkoolis išgaruoja, bet nėštumo metu visai nenaudojau, dabar irgi dar jokio vyno nenusipirkau


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 11 Sau 2009, 19:14 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Rimi atsirado vyno skardinėse, 250ml. Nusipirkau paragavimui. Yra raudonas, yra baltas. Visai neblogas. Skanesnis negu tetrapakuose.Toks kiekis maisto gamybai - pats tas :D

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 11 Sau 2009, 19:47 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
Patiekalams perku papigiaska vyna buteliuose....po 10 Lt maximum :roll:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 11 Sau 2009, 20:53 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Lilina rašė:
Rimi atsirado vyno skardinėse, 250ml. Nusipirkau paragavimui. Yra raudonas, yra baltas. Visai neblogas. Skanesnis negu tetrapakuose.Toks kiekis maisto gamybai - pats tas :D


O kokia kaina? Reikės atkreipt dėmesį, nes nesinori viso butelio pirkt dėl šlakelio


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 11 Sau 2009, 21:51 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
5,99

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 11 Sau 2009, 21:52 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
pas mane sueina vyno likutis mygom :)

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 11 Sau 2009, 22:22 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 02 Vas 2007, 22:51
Pranešimai: 102
kiaulienai ir jautienai labai puikiai tinka GLINTVEIN/PORTVEIN tipo raudoni vynai -pvz. kažkada populiarus maxsimose buvęs KALĖDINIS.Kitaip tariant -raudoni, salsvi, su prieskoniais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 12 Sau 2009, 18:46 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
O ne per saldus mėsai? Nes lygtai rugštelės norėtusi prie mėsos patiekalo.

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 14 Sau 2009, 00:33 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
Savo lašišiniam padažui pirkau baltą sausą. Buvo super, tas rūgštumas puikiai neutralizavosi. Manau, vyną galima naudoti bet kokį, nes daugumą skonio savybių jis verdamas praranda, išlieka tas specifinis vyninis prieskonis, o jo rūgštumas/saldumas kažkaip niveliuojasi... Na, čia man taip atrodo - nepatikrinęs ir nepalyginęs nesužinosi...
Gal garsieji kulinarai ką nors rašo apie tai?

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 20:56 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Pasiunčiau vyrą į parduotuvę raudono vyno, grįžo su rausvu. Gal žinot ar juo galiu pakeisti raudoną vyną? Kam jis labiau tinkamas?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 22:41 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
as manau, kad tikrai gali keisti raudona rausvu :roll:na jis siek tiek svelnesnis, bet manau patiekale duos ta pati vyno prieskoni :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 23:15 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Tai jau teks naudoti, kitokio neturiu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 21 Sau 2009, 23:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
Pranešimai: 4445
Miestas: Kaunas
Pliusai: 25
manau laisvai gali, nes ruzavi vynai kiek teke ragauti yra rugstaus vaisinio skonio...pasmano sese i svecius karta permetus draugas austras atvaziuoja su 6 buteliais ruzavo vyno degustacija padaryt, tai vartojam prie visko ir mesos ir suriu ir saldumynu :roll:

_________________
http://blog.mezgalai.lt/


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 23 Sau 2009, 23:55 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
Mano mažytis vyno butelaitis stovi atidarytas... Vynas, aišku išsidūksta... Klausimas: ar jis tebėra tinkamas patiekalams? (Gerti, aišku, neskanus jau, nebealkohoiškas)

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 24 Sau 2009, 00:43 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
patiekalams tikrai tiks :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Kokį vyną naudojat patiekalams?
StandartinėParašytas: 24 Sau 2009, 02:26 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
Pranešimai: 1905
Miestas: Vilnius/Mažeikiai
Pliusai: 43
OK, tada pasidarysiu lašišinio padažo pirmadienį :)

_________________
Paveikslėlis
www.laima.eu


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 20 pranešimai(ų) ] 

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO