Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Šaunuolė, Forelle Bus išmėginta. O aš bandžiau tamsią ruginę duoną kept su natūraliu raugu - gavosi labai skani kvapni ekologiška ruginė duona su kmynais. Greitu laiku įmesiu receptuką
Labai viliojančios duonelės,jau prazondavau visus "topo centrus" ir t.t. bet duonkepių pasirinkimas labai mažas.Kurios man reikia kainuoja apie 400lt.
Pasirinkimas tikrai mažas, kai sau ieškojau, tai pasirinkimas buvo iš dviejų aišku lengviau ir išsirinkt užvakar "topo centre" mačiau gal 3 ar 4, bet pastebėjau kad pabrangę
Labai viliojančios duonelės,jau prazondavau visus "topo centrus" ir t.t. bet duonkepių pasirinkimas labai mažas.Kurios man reikia kainuoja apie 400lt.
nuvaziuok i Marijonu gatveje esancia buitines technikos parde, ten atvezamos prekes is uzsienio, tai paraizyta buna, tai kokios \raides nusitrynusios, bet naujos prekes, ten paziurek, labai ten geros kainos
nuvaziuok i Marijonu gatveje esancia buitines technikos parde, ten atvezamos prekes is uzsienio, tai paraizyta buna, tai kokios \raides nusitrynusios, bet naujos prekes, ten paziurek, labai ten geros kainos
Mes tokiu būdu šaldytuvą nusipirkom. Kažkas ten pas jį užpakalinėje pusėje defektuota, bet šiaip labai geras. Kažkur Vilniuj mama susirado tokių prekeivių. Reiks prie progos ir Panevėžy pažiūrėti, nes ir aš jau į duonkepę dairausi. O kuo dar jie prekiauja?
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Na šiandien tai jau tikrai įdėsiu Kaip tik kepa dabar mano ruginukė. Praeitą kartą pusę eigos nufotkinau, ir nebespėjau - kol grįžau iš miesto mūsų svečiukai duoniukę pribaigė, taigi nenorėjau dėt be galutinio vaizdelio
Tamsi duona su raugu
1 diena: 100 g ruginių miltų (1150 D) 90 g rupių miltų 2 a.š. sausų mielių 120 g natūralaus jogurto 3,5 % 270 ml šilto vandens 1 š. cukraus
2 diena: 50 ml šilto vandens 180 g ruginių miltų 270 g baltų miltų (550T) 2 a.š. druskos 3 a.š. cukraus 9 g sausų mielių
Pirmos dienos priduktus sumaišyti ir laikyti kambario temperatūroje parą laiko. Antrą dieną į duonkepės indą sudėti raugą, po to visus kitus produktus nurodyta eilės tvarka. Kepti programa 'Ruginė duona'. Gavosi labai skani ir kvapni duonelė. Tik viršus kažko pakrito truputį, tačiau plutelė traški gavosi ir labai skani. Pabandykit
Pirmą kartą kepiau su kmynais, o dabar specialiai nedėjau. Man gal be kmynų skaniau O kokių tu dar receptų su raugu turi? Norėtųsi išbandyt ir kitų, nes šita skani, bet, kaip jau rašiau, viršus pabaigoj kepimo kažkiek susmego, neliko to papūsto kalnelio kažkodėl
Dukrytė užsižaidė viena, tai pasikuičiau ką aš turiu. Daug ką buvau nusikopijavus ir net neskaičius, dabar perskaičiau ir beveik viską ištryniau, nes kažkaip keistai skamba, kad į ruginę dedama kakavos (manau, kad dėl spalvos), bet vistiek tokios nekepčiau. Normaliasuais receptas šis:
tik koks raugas reikalingas neparašyta, o jų recepto kai ieškojau, tai radau įvairiausių: nuo laikomų per naktį iki savaitę. Vienur su pienu, mielėmis ir miltais, kitur su tik miltai su vandeniu. Tai va ir pasimetus, nežinau net kokį dabar bandyti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume