Ar tiesa? Šiek tiek negaluoju dėl rėmens, todėl tenka kartkartėmis gebėtis raniberl ir soda su vandeniu. Labai mėgstu vyną ir geriu gana dažnai, ir tik neseniai išgirdau, kad vynas gali kelti rūkštingumą. iš tikrųjų visad maniau, kad man tai nuo miasto padėkit ir patarkite, ką daryti, kaip mėgautis gėrimų ir nejausti to pasekmių (aišku aš ne apie pagirias ), gal yra kokių gudrybių, t.y. geriant ir valgant tam tikrą maistą kartu, rūgštingumo nekelia ir tt.?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume