Pranešimo tema: Re: Mėsos simfonija mylimajam vyrui
Parašytas: 12 Vas 2009, 23:11
Virtuozas
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
Na, ir aš neatsiliksiu nuo jūsų - sudalyvausiu šiame konkursėlyje Atsiduodu jūsų teismui su visa savo armonika
Kepsnys "Armonika"
Reikės:
1 - 1,5 kg kiaulienos nugarinės 150 - 200 g fermentinio sūrio 2 pomidorų 2 didesnių skiltelių česnako 2 š. majonezo druskos, prieskonių, kmynų
Kiaulienos nugarinę supjaustome riekelėmis neįpjaudami iki pačios apačios, kad liktų ištisas 'padelis'. Kiekvieną kišenėlę šiek tiek pabarstome druska ir prieskoniais. Sūrį, česnaką ir pomidorus supjaustome riekelėmis. Į kiekvieną kišenėlę dedame po riekelę sūrio, pomidoro ir česnako. Viršų patepame majonezu ir pabarstome mėgstamais prieskoniais, kmynais. Suvyniojame į foliją ir kepame 220 laipsnių karštumo orkaitėje maždaug 1 val. Tada atvyniojame folijos viršų ir dar pakepame 15 - 20 min., kol viršus gražiai paruduos. Supjaustome porcijomis ir tiekiame. Skanaus!
Aš už atvirą balsavimą. O pati nedalyvausiu. Kepsnys iškeptas, suvalgytas, bet... patiko tik man. Nežinau kas aš per žmona, jog pamiršau, kad vyras petražolių nemėgsta o aš jų nepagailėjau, užtat pati skaniai lapnojau, o vyras stengėsi viską išrinkt. Ech... bus dar tų konkursų
Aš už atvirą balsavimą. O pati nedalyvausiu. Kepsnys iškeptas, suvalgytas, bet... patiko tik man. Nežinau kas aš per žmona, jog pamiršau, kad vyras petražolių nemėgsta o aš jų nepagailėjau, užtat pati skaniai lapnojau, o vyras stengėsi viską išrinkt. Ech... bus dar tų konkursų
Koks sąžiningumas... Forelle, na, suprantama, kad vyras visiškai nepateisino konkurso pavadinimo, bet... mes čia visos mėgstam petražoles - jeigu dėl netinkamos mielojo reakcijos nenori konkurse dalyvauti, tai bent "kas kaip gaminama" parodytum mums savo šedevrą... Taigi vyras neišmetė, suvalgė - tiktai petražoles išrankiojo... Ne, nu visai... ot tie vyrai... Na, aš rytoj dėl savo aukso irgi nesu tikra - valgys ar ne, sumąsčiau tokį šakar makar, neįprastą daiktą, kokio niekad nesu gaminusi... gali saldoka ta mėsa būti...
Receptą įdėsiu, tik su juo nedalyvausiu. Gaminimo eigos irgi nėra, nes nieks senojo fotiko nesutvarko. TIkiuosi La Major, taviškiui labiau patiks nei manąjam
nenusimink, Forelle, kad vyrui nepatiko. suprantu, kad apmaudu, kai stengiesi, darai, o paskui matai kaip isrankioja dalimis. Gaila, kad nesudalyvausi, o gal dar ryt sumeistrausi ka nors ,ar net sekmadieni. O jei net ir nesudalyvausi, tai neabejoju, kad kokiame "saldziame" konkurse visus laurus nuskinsi La major, linkiu tau rytoj papties sewdevriskiausio sedevro ir svarbiausia - kad tavasis kelias i mylimojo sirdi siuo patiekalu sutrumpetu simtu kart
Ai, kad tie žmonių skoniai. la major pradėjau aiškinti, kad į kugelį dedu lašinukus, ta jau iškarto, tipo ne, nedarys, tipo pernelyg itartina kaip ten su tais lašinukais bus. O savo vyrui vis laiko nepataikau, kada gi jis čia valgyt užsimanys. Ryte- nieko nevalgo, o pietus, gali išbrokyt, tipo neskanu. paskui vakre laksto piktas kaip širšė, nes nevalgės, tada pašildyti pietiniai patiekalai gerai sueina. Ant stalo padėta lekštė, gali nutarti, kad aš čia sau įsidėjau jam prieš nosį. O prieš miegą šaldytuvą tuština. kas puodose jau atšalė,netinka Žodžiu...neįtiksi visiems.
ai neikreipk tu demesio, pavalgys kada uzsimanys ir sueis viskas kas po ranka. as tai isbandziau nauja patiekala su mesa. labai skanus, tik va fotiko neturiu tai eigos nenufotkinau. ai niekis, kita kart nufotkinsiu ir idesiu. idomu, ka La major siandien gamina? m?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume