Švieži naujiena, kaimynė katik "atnešė" Ekstra nuolaida! Tik 11-13 sav. dėžutė vynuogė puikiai tiks ir riešutams, ir sausainiukams , ir saldainiukams tik 10 Lt. vietoj 19 Lt. ...................................................... Velykinė nuolaida!!!
Per brangios tos tupperware kainos Kaip minimum dvigubai turėtų būti pigesnės. Vieną kartą nusipirkau-daugiau nebepirksiu...gražūs aišku gaminiai, bet nevertos tokios kainos.
Tai kiekvieno pasirinkimas ką pirkti ko ne. Man patinka, aš tikrai turiu daug ką įsigijusi, jais naudojuosi jau gana senokai. Pirmieji užsakymai buvo prieš 8m. Ir jais patenkinta iki šiol. O norimų gaminių net sarašiuką turiu pasidariusi, ir vis kas mėnesį sau leidžiu jį mažinti.
Šiandieninis pirkinukas papildė mano virtuvę. Miltų "konteineris". Talpa priklausomai nuo to ant kurio šono pastatomas, į jį galima sutalpinti arba 3,5 arba 5,5 litro miltų. Išmatavimai 28 x 19 x 23 cm.
Nemažas, bet džiaugiuosi jį įsigijusi, bus patogus miltam"transportuoti", mat aš jų neperku iš kaimuko savų "valciuotų" atsivežame. Būdavo vis su terbuke tai sudrėgsta kelionėje, tai pabyra, o dabar bus supilti į 'konteineriuką" ir jokių pilstymų parvežus, tvarka garantuota . Gerai stikliniuose laikyti, bet bėda ta kad aš nemėgstu stiklinių indų, indukų, juos naudoju tik maistui patiekti, serviruoti, o laikymui biriem produktam man neee. Tai va pirkiniu patenkinta labai.
PS. šiuo metu miltam "konteinerio" kataloge jau nebėra gal jau net pora metų, reikia jieškoti pas platintojus, pas ką yra užsilikusių jų sandėliukuose, o yra tikrai.
Geras receptukas! O aš šiandien gavau savo smulkmenėles, semtuvėlį miltų "konteineriukui" ir dar pora gaminukų dovanėlėm sumasčiau kai ką pradžiuginti.
Paruošta dovanėlė dukterėčiai, viduje dovanėlei vietos kaip tik.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume