bevaiksciodama po forumo platybes nusprendziau atkasti tema pastebejau, kad daugumai patinka kai sveciai ka nors patys atsinesa. per motinos diena pas mus atvare kazkokia mociutes gimine... atsivilko torta, zefyru, saldainiu, pieno, surio, vynuogiu, apelsinu, bananu... zodziu, mamai vos ne geda, kad jie AMZINAI visko atsivelka ir uzgriuna netiketai, kai beveik nieko saldytuve nera. laime, tasyk buvo svente, tai pavaisino mano zeliniu tortu ir kepsneliais tai va, darau isvada, kad sveciai turi atsitempt kazko , bet tik su saiku
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16668 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Sutinku su tavimi. Jei atvelka tiek, kad pavalgo ir svečiai, ir šeimininkai ir dar lieka - tikrai nejauku, bet jei normos ribose - pats tas. Nors iš kitos pusės - jei nepranešę, tai gali ir neturėt nieko. Aš tokiu atveju staigiai kiaušinukus arba persikus farširuoju
Vakar pasiskambino draugė, kad užbėgs trumpam po darbo, o aš jau buvau susiruošusi švilpikus kepti. Vat jais ir pavaišinau. Tik nuotrauką įdedu pasiskolintą, nes pati neturiu kuo fotografuot....
Paskutinį kartą redagavo silsta 20 Lap 2008, 12:52. Iš viso redaguota 1 kartą.
Burunduke, tai tu eik ten kur labai kokybiškus variantus deda Čia gaminam kasdien ir tik sau, o ne tam kad į žurnalus dėtumėm ar restoranu verslu užsiimtumėm
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume