kaip tik radau sendieniniame laikrastyje apie kaktusu prieziura, kad reikia laikyti ziema kuo vesiau ir net pridengti nuo radijatoriaus skleidziama siluma, jei ant palanges stovi.O laistyti 1-2 kartus per menesi
kad aš jau antra karta ju nusipirkau. Pirma karta laisciau ir supuvo. Antra karta nupirkau, nelaisciau, tik persodinus biski palaisciau. Ir vistiek supuvo Skaiciau apie ju priežiūra, tai jie labai šalčio nemėgsta, būtent šita rūšis kaktusiuku. Ten "slenkantys akmenukai" ar kažka panašaus. O pas mane palangės žiauriai šaltos, nes lanagai senoviniai, dar tarybiniai, namie viskas naturaliai ventiliuojasi nuo jų ir palangės ledinės. Paprastiems kaktusams - super. Gyvena pas mane jau gerą dešimtį metų ir jiems dzin šilta ar šalta. O šitie parazitai, jautrus temperatūrai ir saulės šviesai O tokie simpatiški ...
Auginu darbe kaktusiuką. Šį pavasarį, persodinus, pradėjo sparčiai augti. Grįžus po savaitgalio į darbą pastebėjau iš lapo išaugusį kažkokį keistą "spyglį". Gal žinot ką tai reiškia? Gal čia koks žiedas lenda? Neteko anksčiau tokio augalo augint Nu jo, o nuotraukos įkelt tai neleidžia ...
Nudžiuvo pas mane toks kaktusas kažkodėl kokius 4 metus augo ir šiemet kažkodėl ar tai nupuvo, ar tai nudžiuvo. Paemiau šakelės, įmerkiau į vandenį, šaknų prileido-naują auginsiu. Kažin kodėl nudžiuvo?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume