Didžkukuliai ir cepelinai yra žodžiai-sinonimai, reiškia tą patį. Šiaip tai ir vieni, ir kiti - tarkuotų šviežių bulvių arba tarkuotų virtų... http://lt.wikipedia.org/wiki/Did%C5%BEkukuliai
pas mus tai cepalinai is zaliu bulviu,o didzkukuliai is virtu
"Pas jus" tiesiog yra dviejų rūšių didžkukulių arba kitaip tariant, dviejų rūšių cepelinų. Pakuotės antraštė tikrai nenurodo produkto sudėties, tad reikia tiesiog skaityti sudėtį, ką Ramunė ir darė.
Dėl ko pajuoduoja išvirtos bulvės? Kaip tik parsivežam vyro tėvų užaugintų bulvių, taip man jos išvirusios bešąlant pajuoduoja. Bandžiau keisti vandenį, virti garuose, visada tas pats. Šiaip žinau, kad dėl trąšų taip būna, bet sako, kad trąšų pila minimaliai. Pas jo tėvus atseit nejuoduoja ir aš nemoku virti bulvių
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16668 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Kiek girdėjusi esu - per daug trąšų mano bulvės taip juosdavo tik pavasarį, tada jas geriausia yra virti vandenyjer per pusę praskiedus su pienu Pati nebandžiau
Tai aš irgi girdėjus, kad būna dėl trąšų, bet atseit tręšia minimaliai. O jos juosta jau dabar, nereikia nė pavasario laukt. Kitą kartą, kai įdės pabandysiu ir su pienu išvirt, pažiūrėsim kas gausis
Gyveni žmogau ir mokaisi, kasdien vis kažką naujo sužinai. Tik užvakar sužinojau, kad česnakų pumpurai (nežinau kaip tiksliai juos pavadinti) yra valgomi. Ar naudojate juos? Kur?
Tai taip, česnakas nuskabius šiuos auga į šaknį, o šitie pasirodo naudojami kaip švelnus česnakų pakaitalas į troškinius, sriubas, dar radau receptą, kad pesto padažui naudojami vietoj bazilikų. Reiks išbandyti, nes kaip tik juo šiandien pardavinėjo, pasidomėjau jais, tai nemokamai pridėjo
Pagaliau atsirado kažkas valgęs Aš mamos klausiau, sako, jo į troškinius dėdavom, dabar nenaudojam. Tai gal kada ir esu valgius, tik nepastebėjus. Marinavimui tikrai nebus, nes saujelę tik gavau
Sutrinti ūsus, kedro riešutus, cirtrinos sultis su žievele, druską ir pipirus iki vientisos masės. Toliau trinant supilti aliejų, kai gaunam vienalytę masę, įmaišom sūrį.
Valgiau su makaronais, tikrai labai skanu ir visai ne česnakinga, toks švelnus, subtilus skonis. Kadangi man iš kelių tų ūselių išėjo tik pora šaukštų, nefotografavau, tikėjausi kitą kartą pasidaryti daugiau, bet ūsų neradau, tai teks laukt kitų metų
Pažiūrėkit keliais pranešimai į viršų. Buvau įmetus foto kai klausiau ar kas naudoja. Nežinau tiksliai kaip vadinasi, vienur pumpurai (nors pumpuro dalis nuskaboma, imamas tik kotelis), kitur ūsai
Merginos, ar malate blenderiu mėsą? Kaip gaunasi? Aš bandžiau kokteilinėje - man nesigavo, sumalė tik tiek, kiek pačioje apačioje buvo. Rezultatas tai labai viliojamas - labai graži mėsos masė gaunasi. Gal turite tokio malimo patirties? Ką daryti, norint sumalti? Ar tam netinka kokteilinės?
na, bet juk ne tik mėsą prireikia sumalti. tarkime, galima užtepimus sumuštinukms malti - juk būtų smagu sumalti į paštetą visai... Ar tai įmanoma įprastu blenderiu?.. Ar kokio aparato tam reikia?..
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume