Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Apie jautine ir versiena kaip tik turiu, jeigu neklistu. Reike gerai pasiziureti. Ir tada i darba kibti, sumazinti kai kurias nuotraukas reikia, o tai uztrunka. A, ir, deja, nebus tokie isamus paveiksliukai, tik su kiaule pakolkas radau taip issamiai Bet ieskosiu, ieskosiu
kai kazkada atlikinejau praktika mesos firmineje parduotuveje,tai patikekite,niekas neziuri kaip tiksliai ispjaustyti....paziuri,kaip geresni piniga paimti ir viska daro is akies
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16668 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Pažįstu keletą`vet. gydytojų, kurie dirba skerdyklose ir mėsos perdirbimo įmonėse. Patikėkit, pjaustymas nuo paveiksliukų klaikiai skiriasi, aš jau nekalbu apie turgų... Sanitarijos sąlygos įmonėse tikrai geros, o turgui Todėl niekados mėsos ten ir neperku...
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16668 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Kiauliena išvirusi bus minkšta ir sultinga, jei dėsite į verdantį vandenį ir virsite ant silpnos ugnies.
Specifinis verdamos kiaulienos kvapas dings į puodą įpylus citrinos sulčių ir kelis šaukštus brendžio.
Kepta šoninė bus minkštesnė, jeigu ją prieš kepant pamirkysite piene, o paskui apvoliosite miltuose.
draugas vis pritempia mesos,kamera pilna. Gamink vyruj,nes jis be mesos niekaip negali.
O as vis noriu kazka idomaus isbandyti,ir priderinti prie tos mesos.
Kur galima rasti apie mėsa ir komponentus,kurie dera prie jos ir kas ne????
(Dabar gaminu kepsniukus, irmusiau juos,apibarsciau prieskoniais ir uzlasinau citrinos. Dabar mastau,ar ta citrina pritinak,ar ne (tikiuos nesuganinsiu jos ))
Ir dar, itikinkit mano drauga, kad nera butina su mesa visada valgyti duona ir bulves. Nes jis negali ziureti i mane,kai as mesa valgau vien tik su darzovem,arba viena
okyz... vyresnes moteriskes tikrai galetu ji siek tiek papurtyti,kad liecia maisto derinima.
nes jam,kaip ir daugumai vyru, pagrindine mintis, ne pavalgyti, o privalgyti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume