Man patinka ši laida, visada žiūriu , ir kai ką pritaikau savo virtuvėje. Vis kokį naują patarimą išgirstu, vakar nugirdau jog prieš ruošiant žalią mėsytę ištepti garstyčiomis, ji labai greitai paminkštėja, nepraranda sultingumo, man tai buvo naujiena. Ir taip man patinka tokios laidos, vedėjas irgi patinka.
Man irgi ta laida patinka, tik visada įsijungiu televizorių, kai jau būna įpusėjus. Tikrai galima daug ką naujo sužinoti, o paskui ir savo virtuvėje išbandyti. Vakar patiko veršienos suktinukai ir sudomino sriuba.
Jo , ta sriuba tai įdomiai...bet man sriuba turi būti kaip mes jau esame įpratę bulvės skystimėlis ir visą kitą... Bet va šitą būtų visai smalsu pasiruošti, paragauti...
1 per piet, sestadieni ir sekmadieni. man is ten labiausiai serviravimo pamokeles patinka, prisiziuriu kaip patiekia patiekalus, kartais ir ideju receptui pasiskolint galiam
Kai sergu, tai šiandien pažiūrėjau. Pagaliau Betė iškrito nemėgau aš jos, per daug akis vartė, vaidino geriausią, nors kiek laidų mačiau, taip jai nieks neišeidavo
Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10 Pranešimai: 1930 Miestas: Boston Pliusai: 1
Nezinau kaip Lietuvoj ji rodo... Cia kiek galesiu paziuresiu, turiu as jo ta knyga, keleta receptuku nusiziurejaujau, reiks savaitgali pasigamint ir jum parodyt
mes nuo kitu metu tai gal jau nematysim, nes labai jau viasatas pabrango, beveik 900 litu uz metus, jei nori pigiau tai daryk kokiem 3 meetam sutari, ale, kas is to, kai as jau po pusmecio nedirbsiu (geriau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume