Aš šiandien šeimai paruošiau vištienos karį su ryžiais. Mama sakė, kad taip skaniai seniai nėra valgiusi...Oi kaip džiaugiuosi, kad pavyko nustebinti ir palepinti juos ))))
O ką ten pasirodysi, kad jau keptuvė pustuštė O šiaip... Visai paprastas patiekaliukas. Apkepinau svogūniuką su druskyte, kariu ir grūstais pipirais. Tada sumečiau gabalėliais pjaustytą vištienos filė, patroškinau kelias minutes. Šaldytuve labai nuliūdęs mėtėsi baklažanas, įpjausčiau (kubeliais) ir jį. Bet čia jau kaip vištiena gerai apsitroškino. Visą šitą gėrį uždengiau ir dar patroškinau kokias 10min. Na, ir pabaigoje pridėjau grietinės (kokius 200g grubiai), uždengiau dar kelioms minutėms, galiausiai įtarkavau kietojo sūrio. Viskas, išsivirėm ryžių ir vuolia Ai, dar ties česnako dėjau į šitą curry in a hurry
Mano šios dienos lengva vakarienė - AGURKŲ SŪRYME VIRTA MENKĖ Puode reikia užvirinti supjaustytą morką, petražolių bei salierų šaknis(aš naudojau džiovintų daržovių mišinį), pavirinti kokias 10 min. Tada supyliau raugintų agurkų sunkos (apie 700 ml) ir įdėjau suprieskoniuotą menkę. Paviriau dar kokią 10 min. Valgiau su grietinėje troškintais burokėliais. Gavosi labai lengva, bet soti ir skani vakarienė
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume