Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Ramunė rašė:
zuikaite rašė:
Del krakmolo suprantu - nes girgzda. Na o del tos morkos
Man irgi akys suapvalėjo, perskaičius Nežinojau Gal čia tas pat variantas, kaip kad bananas - žolė
Na, del banano irgi suprantu, didele zole ir tiek, ir zydi, o nuzydejus seklas (bananus) uzaugina. Bet su morka tai man tikrai neaisku. Tai tada ir salieras turetu buti vaisius, ir petrazole... Nieko nebesuprantu
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16668 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Antytės Splash ir Splosh vos netapo kiaušiniene
Gyvūnų mylėtoja Jessica Sanson antradienį labai susijaudino, kai iš kiaušinių, kuriuos ji nusipirko prekybos centre, išsirito nuostabios antytės. Dabar jos gyvena fermoje Devono valstijoje.
Paskutinį kartą redagavo Ramunė 24 Kov 2007, 15:39. Iš viso redaguota 1 kartą.
Jeigu į arbatą įbersi daugiau nei vieną šaukštelį cukraus, toks jo kiekis suardys arnatoje esantį vitaminą B1. Štai kodėl arbatą geriausia saldinti medumi.
Kavos pupeles ir maltą kavą geriausia laikyti šaldtyuve hermetiškai uždarytame inde.
Morkų sultis reikia gerti su šlakeliu grietinėlės arba alyvuogių aliejaus, tuomet organizmas lengviau pasisavins jose esantį karotiną.
Ryžiai ne be reikalo laikomi populiariausia grūdine kultūra pasaulyje. Jie auginami jau daugiau nei 5000 metų ir ilgainiui tapo daugelio šalių nacionalinių patiekalų dalimi. Šiandien ryžiai yra pagrindinis maisto šaltinis beveik pusei pasaulio gyventojų.
Kinų tradicinės medicinos duomenimis, nuolat valgydami suderintą visų penkių skonių (rūgštaus, sūraus, saldaus, aštraus ir kartaus) maistą, būtume ir fiziškai, ir dvasiškai sveiki.
*Rūgštūs produktai turi teigiamos įtakos organizmo energijai;
*saldūs padeda atsipalaiduoti ir kovoti su stresu;
*aštrūs griauna energijos tekėjimo blokadas;
*sūrūs naudingi organizmui, tik jų jam reikia labai nedaug;
*kartūs padeda iš organizmo pašalinti nereikalingus skysčius.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16668 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Teisingai , mamos būtinai reikia klausyti Cukraus taip pat reikalingas. O su medumi jau bandei? Pabandyk, skanu. Aš dariau imbiero, citrinos ir medaus mišinuką. Labai skanu
Buvau nusipirkusi arbatos "Graži moteris" Personaliai sau Nusitempiau darban. Viena gėrė su cukrum. Visai ne tas skonis. Visos padegustavom ir nutarėm, kad geriausias arbatos skonis - vienos, be cukraus. O tos pakelinės - nekeičia niekas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume