Man kukurūziniai blynams sueina, vos ir dabar duonelei užteko
o cia kur yra receptas tu blynu?
Nėra, nes maišau iš akies: kukurūzų miltai, paprasti miltai (perpus mažiau nei kukurūzų), kiaušiniai, pienas, jogurtas ar kefyras. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Išplaki, palauki, kol išbrinks ir kepi.
bet ir vaizdas duonutes, man dabar naktipieciams kaip tik su kmynu arbata. nes jau pabodo riesutus gliaudyt, varau su peiliu kaip voveraite, kad tik gliaudyti maziau vietos uzimtu
Forelle rašė:
janrri rašė:
mano duonytė vakar vėlai vakarė iškepė, bet vistiek karštą galiuką su sviestu prarijau
Ir patiko skonis ar ne? Nes va vyrui turbūt kukurūzai kliūva (būčiau nesakius, gal ir nekliūtų), o Irmutė tai su sviestu ją tik kemša
Skonis visai nieko. Kaip tik šiandien per pietus valgėm , ir saviškio klausiau kaip duona , tai sakė, kad gera. Nes aš vis kepu plikytą, tai ta visiškai kitokia, bet mūsų mėgstamiausia.Ji drėgnesnė ir ilgiau nesudžiūsta.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume