O to turgelio prie Kauno pilies jau nebera? Ar tik sekmadieniais būna? Šeštadieni nuvažiavau - nieko nebuvo.
Aš irgi buvau prieš pora savaičių nuvažiavus - tuščia. Kiek ieškojau informacijos spaudoje - tyku ramu. O dabar paskelbė kad bus ūkininkų turgelis Vilniuje nuo penktadienio iki sekmadienio, ir kaip supratau kauniškiams - tik špygutė lieka. O aš jau tuo turgeliu taip džiaugiausi, tiek visko nusipirkdavo ir nebrangiai daržovių, ir brangių bet kokybiškų mėsos gaminių, duonos
daržovės yra pasaka. Ypač šakninės.(ropės, petražolės, morkos ir t.t.) Aš padariau atradaimą, kad sriubą paskaninus kokiom nors šaknim (ką tik užbaigiau baltą ridiką), tai suteikia jai neįtikėtiną skonį
Šiandien užėjus į Rimi nustebau - naujų ekologiškų produktų asortimentas, o kaina kaip įprastinių. Yra įvairių lęšių (raudonųjų taip pat, pusė kg, kainuoja 6 lt su centais -žinant, kad pirkus tokį pat kiekį neekologiškų už 8 lt, tai čia labai pigu), įvairių rūšių pupelių, sirupų, uogienių, ryžių (sufasuota po kilogramą, basmati, jasmine apie 10-12 lt), makaronų balzaminio acto padažo ir kitokio gėrio.
Dar naujiena Rimi - neekologiškas, bet tikras graikiškas tirštas jogurtas kibirėliuose po 0.5 kg, figūra besirūpinančioms nerekomenduoju, nes riebumas 10proc, bet aš kaifuoju ir valgau su trintomis braškėmis
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs galite kurti naujas temas šiame forume Jūs galite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume