Forelle rašė:
vasara rašė:
Tu šaunuolė radau tą puslapį,reikės paštu parsisiūsti nes parduotuvė tik Vilniuje.
Būtum arčiau Kauno, kooperuočiausi, kad siuntimas nieko nekainuotų. O tai pati ir salyklo noriu, ir dar visokių smulkmenėlių. O gal tu Marijampolietė?[/quote
Tai galima tada ir kooperuotis, brolis Marijampolej gyvena
Taip aš marijampolietė.o kaip tai galim padaryt?
Būčiau užsakius, apmokėjus ir brolis būtų gavęs, tada jam pinigus perduotum ir pasiimtum. Bet dabar nuėjau į Delonos puslapį, tai dėl nemokamo užsakymo, reikia pirkti už 149 lt, daugoka. Seniau perpus pigesnė suma buvo, dar tada su Lilina metėmės. Jau net nežinau ką daryt. Arba reikia, kad kas į Vilnių lėktų
tai matai ,kad viskas paskaičiuota vienu žodžiu kažką galvosim.Jei rasčiau čia pas save tai būtinai pasakysiu tau,tad ir tu manęs neužmiršk-Kaunas arčiau nei Vilnius.Nors galvoju siūstis,skaičiau,kad parsiuntimas 10lt.(čia turbūt viena prekė)nėra labai daug.
Su skoniu dabar pas mane prasti reikalai per slogas. Kiek mano receptoriai veikia, tai jauiu tokį salstelėjimą nuo svogūnų, kitą kartą bandysiu jų kiekį padidinti, nes pačiai jie irgi labai patinka
be duonkepės, orkaitėje. Svogūnų duona pašperinau Forelles nuotraukos dizaianą Tik nepavyko labai smulkiai svogūnu pripjaustyt. reikia peilius nuvežti pagalasti.
Jaučiasi kaip reikiant. Pasidėjau į duoninę vietoj batono. Vyras pasakė kad čia ne duona, čia pyragas. Bet pagyrė Pradedu svarstyti, gal visgi pirkti man ta duonkepę
Japonų pieno duona. Matyt miltai pas uos kitokie, nesigauna man puri, lengva duona nors tu ką (du receptus išbandžiau), pas mane minkštas, drėgnas pyragas. Bet labai skanus ir kepsim dar ne kartą. Nuotraukoje kepta orkaitėje (iš pusės nurodyto kiekio), bet šiandien kepiau duonkepėje ir gavosi lygiai tas pats rezultatas.
Hokkaido duona
540 g duonos miltų; 60 g 405D tipo miltų; 10 g sausų mielių (užtenka vienos standartinės 7 g pakuotės); 30 g pieno miltelių; 80 g cukraus; 9 g druskos; 1 kiaušinis; 250 g pieno; 150 g plakamosios grietinėlės. Išmaišyti visus ingredientus. Minkyti kol tešla taps vientisa ir elastinga (apie 10 min), uždengti audiniu ir palikt valandai kol tūris padvigubės. Tešlą paminkyti, kad išsileistų, padalinti į keturias dalis, kiekvieną iškočioti į tokio pat pločio kaip kepimo indas stačiakampį ir suvynioti, sudėti vieną šalia kito į kepimo indą. Leist pastovėt 20 minučių ir kepti 170 C įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume