aga, dviese romantiškai Ir dabar dviese tūnam: atsipalaidavę. Visą dienelę sau ilsimės: kas virtuvėj sukiojos, kas vonioj pagulėjo, kas skaito, kas rašo, kas receptus varto. Rojus
Ten ant stalo - didelis stiklinis bliūdas vandens su žvakutėmis. Jas uždegus labai gražu buvo. aš dar pati su raudona suknia ir bordo šaliu prie stalo prisiderinau. Dabar lauksiu kitos šventės, kad galėčiau pažaisti staltiesės, servetėlių ir žvakučių spalvomis kitaip
ai,dar prisiminiau, ten foto yra lekstes su idarytais pomidorais ir kiausiniais vienoje diskusiju temoje atradau kaip mergaiciukes diskutavot, kaip tuos pomidorus ispjaustyti lengvai man sekes, pagal ten buta receptuka ir dariau Ar tik, ne Tutsi ir buvo ta receptuka idejus
Labai gražūs ir jaukūs visų stalai. Pasakysiu juokingą svajonę - noriu turėti stalą. Toks ankštas butas, kad gimus mergytei jo atsisakėm, taip ir nėra normaliai kur viską išdėliot
Labai gražūs ir jaukūs visų stalai. Pasakysiu juokingą svajonę - noriu turėti stalą. Toks ankštas butas, kad gimus mergytei jo atsisakėm, taip ir nėra normaliai kur viską išdėliot
Suprantu tavo svajonę, Forelle, man irgi norėtųsi stalo, prie kurio tilptų daugiau kaip keturios kėdės, ir kad namuose būtų daugiau kaip keturios kėdės, ir nebereikėtų jokių piknikų ant grindų. Dar norisi šakučių-peilių-šaukštų ir visokių kitų mielų dalykų, kurie leistų rengti namuose balius.
Kokie čia grožiai, dar tik mokausi Čia pirmieji tokiu būdu daryti tortai Ilgai kaupiausi daryti tokį uždengimą ir visokius lipdinius, bet pasirodo daryti juos yra paprasčiau nei skaityti kaip tai daroma (tik man dar įgūdžių trūksta). Dažų tai perku rimi, ten po keturias spalvas parsiduoda, jas tarpusavyje maišau tai daugiau spalvų pasidarau Čia dar velykų tortas
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume