Labas,Daida! Tai gali but del daugelio priezasciu: Jei ruduoja lapai-per slapia zeme,negalima palikt vandens leksteje.1 val.po laistymo patikrint ar neliko vandens.Jei liko ispilt is leksteles. Jei meta lapus-galbut pakeitei vieta(per salta,ar per tamsu),gal stovi tiesiai ant zemes?Ju saknys labai jautrios salciui,ko pasekoje,meta lapus.Pagalba-pastatyti ne tiesiai ant grindu,o ant padekliuko arba patiesti kilimeli gali ir raudona Cia as juokauju aisku
O gal tikrai per šalta? Jis pas mane stovi prie didelio lango, tai lapus pradėjo mesti, kai prasidėjo dideli šalčiai, gal nuo lango per daug šalčio jam tenka, nors namuose tai nešalta
gal kuri zinote.... mano viena orchideja zydi ir prie ziedu prileido nauju lapu Gal sitas vietas galima bus daiginti, kai jau nuzydes? Gal kuri bandete
Tutsi rašė:
gal kuri zinote.... mano viena orchideja zydi ir prie ziedu prileido nauju lapu Gal sitas vietas galima bus daiginti, kai jau nuzydes? Gal kuri bandete
Mano viena orchideja irgi toki triuka daro, bet man jo pasodinti net mintis nekilo.
o as pabandyciau toki varianta, kad ta sakele su naujais lapukais prilenkt prie kito vazono, apkast kazkiek zememis ir laukt, o vdrug ir isleis sakneles ir isaugs nauja gelyte (kaip serbentus kad daugina)
Nu jau tikra artiste,Tutsi Grazios tos orhidejos..............O manoji kaip rugpjuti prazydo,taip ir tebezydi,eina is proto...............Vis krauna ir krauna naujus pumpurus.Greit jau isnesiu i lauka.............
_________________ TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume