Užsiregistravo: 15 Lap 2007, 18:10 Pranešimai: 1930 Miestas: Boston Pliusai: 1
erneka rašė:
Pasigirsiu ką sau dovanų iš Anglijos parsivežiau, negaliu atsidžiaugt Mokėjau tikrai labai nedaug, yra ten tokia nupigintų daiktų parduotuvė TK max berods, taigi grūstuvas kainavo 20 lt, o peilis 16 lt, pjauna super, o grūstuvė dar nebandyta, pasigrožiu ir padedu, bet turėčiau greitu metu pribręst tikslingam panaudojimui. Na va, pasigyriau
Aga taip šitos parduotuvėlės vadinas. Labai jos geros. Daug pigių daiktų galima rast. Net firminių rūbų labai pigiai. Vyro sesė pasakojo, kad į jas suveža viską, kas per ilgai užsiguli firminėse parduotuvėse Reiks ir man pasidairyt joje, gal rasiu tokią grūstuvę, nes abi su vyro sese jos labai norim
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16669 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Ir aš galų gale nusipirkau silikonines kepimo formas Artimiausiu metu bus šbandyta. O tas natos ženklas - arbatos sietelis, vyro personalinis, nes rytais tik jis arbatytę geria.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16669 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Labai jau jis man patiko Tik gaila, kad nedidelis, bet, kai pagalvoji, mums dviems - pakas. Dabar suku galvą, kaip čia išradingiau pirmą kartą ją panaudoti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume