Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Beveik nekepdavau pyragų . Bet dabar... Kažkodėl pakilo ūpas. Labai norėčiau , kad pasidalintumėt savo patirtimi apie kepimo skardas, formas. Nes nieko neišmanau. Kai prireikia ( kaip šeštadienį), einu pas draugę ir parsinešu Reikėtų ir savų įsigyti
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Teflonines neblogos, bet su jom beda, kai susibraizo, tai tik prikepa, pridega, ir kepinys nukencia, ir smarve namuose. Nors visada yra iseitis, iskloti kepimo popieriumi arba folija. As taip darau su savom formom, nes jau ne kaip jos beatrodo, nes s... nusipirkau. Tai galima naudoti dar ir kaip. Net paskui lengviau isimti is formos
labai geros formos buna tokio juodo metalo,nezinau kaip jis vadinasi,bet buna blizgios ir buna juodos.Ir tos ir tos geros,tik ne tos kur pygios O šeip,jei nuo pat nusipirkimo naudosi kepimo popieriu,tai jos n.... metu tarnaus.Maximoje kur yra rinkiniai formu,tai poprastės.
Užsiregistravo: 17 Bal 2007, 11:29 Pranešimai: 67 Miestas: Vilnius Pliusai: 3
Vilniuje yra gera firma "Sangaida" vadinasi. Prekiauja virtuvės įranga, indais, instrumentais virtuvei. Kai užėjom į ją su vyru, tai vyro niekaip negalėjau atitraukti nuo peilių, o aš nuo kepimo formų
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
OOOiiiiiiiii, sarmata, bet vistiek paklausiu
Čia berašinėdama apie braškes ir rabarbarus, susidūriau su dar vienu prietaisu. Konditerinis švirkštas. Aš jį esu mačiusi tik per TV Kokių jų ten yra, kur galima gaut, kokie geriausi Klokit visą tiesą ir savo patirtį, nes reikia man jau ir tokio daikto Išvedėt iš kelio, tai dabar prašom ir reguliuot mane, kad per toli nenuklysčiau
Turiu ir aš tokį dalyką - konditerinį švirkštą, dar rusų gamybos, bet naudoji dar ir šiandien. Labai fainas daiktas. Kai kepu pyragą ir reikia pvz.ant pyrago uždėti tipo "tinklelį",tai padarau su tuo švirkštu. Labai gražiai gaunasi O kur dabar jį galima įsigyti net nežinau
Siga rašė:
Turiu ir aš tokį dalyką - konditerinį švirkštą, dar rusų gamybos, bet naudoji dar ir šiandien. Labai fainas daiktas. Kai kepu pyragą ir reikia pvz.ant pyrago uždėti tipo "tinklelį",tai padarau su tuo švirkštu. Labai gražiai gaunasi O kur dabar jį galima įsigyti net nežinau
Jei kur Kėdainiuose pamatysi, būk gerutė, signalizuok
Nors turiu konditerini švirkštą, bet dažniausiai naudoju sviestinį popieriu susukta į tūtelę Galą gali nosikirpti kokios nori formos ir gali kremo gėlytes daryti ar tinkliukus Bet aišku kartais prireikia ir švirkšto, beje visose dideliuose prekybos centruose esu jų mačiusi pirkti
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Mano vienas švirkštas , irgi šaibom išėjo. Kažkaip prisireikė ir pardavykloj nieko padoraus nebuvo , tik konditerinis maišelis su antgaliu , nugi čiupau , dar žiūriu ir antgaliukai keičiasi . P arlėkiau namo , pyragas garuoja , jau kad puošiu..... tik tekšt plekšt vieną gėlę išraičiau , antgalis išplyšo , ir viską užbaigiau sviestiniu popierium O švirkšto gero po šiai dienai ieškau
Klausykit, o silikonines kepimo formas reikia pirmą kart naudojant tepti aliejumi?
Taip džiaugiausi gauta dovanų forma, bet keksas prilipo Nors ir tepiau aliejumi.... Tai ir nežinau, ar čia man pult formą kaltint, ar kekso struktūrą, ar pati kažką pridirbau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume