Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Ramunė rašė:
Na, labai jau Norėčiau, bet jei ir jie tiek keliaus, kaip receptai, kurių dar negavau..........
Savo kurjerius mes jau kiekvieną dieną dedame į šuns dienas Greitai mūsų bendrovės pavadinimas taps jiems keiksmažodžiu Vertingus prizus bei suvenyrus teks siųsti per Bizpaką (10-12 lt)
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
A, tai cia be problemu, kai sugalvosiu rimtai, susitarsiu su kuria nors is seseru, tai pranesiu ir vardus, ir kada gal uzsuktu. Tada tureciau kazka jusu. Nors tu raksluosciu tikriausiai visam gyvenimui prisipirkau. Man taip norejosi... vis daugiau daugiau, kad dabar net nebeturiu kur deti
A, tai cia be problemu, kai sugalvosiu rimtai, susitarsiu su kuria nors is seseru, tai pranesiu ir vardus, ir kada gal uzsuktu. Tada tureciau kazka jusu. Nors tu raksluosciu tikriausiai visam gyvenimui prisipirkau. Man taip norejosi... vis daugiau daugiau, kad dabar net nebeturiu kur deti
Palauk, susinaudos tie rankšluoščiai. Kol neturėjau mažos pagalbininkės, pakakdavo dviejų - kasdieninio ir išeiginio rankšluostukų, o dabar kartais ir į dieną 5 reikia
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
zuikaite rašė:
Man labiausiai patinka pirmas ranksluostukas. O jei as uzsisakyciau viena toki uz pliusiukus, galetu mano sesuo kuri atsiimti uz mane?
Zuikaite, įkurtuvių proga norėčiau padovanoti pliusų. Pasiimk visko : ir puodelį, ir padėkliuką. Susidėsi, kai bus liūdna, pasižiūrėsi, kavos ar alaus atsigersi, mus prisiminsi, Lietuvą. Ir bus linksmiau.
o as popieriniu nebenaudoju,pas mane jie nelabai pasiteisino.O tuo labiau,negavau laikyklio ant sienos tvirtinamo,o pastatomas man nepatinka ir mano virtuveje netinka.
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Ramunė rašė:
zuikaite rašė:
Man labiausiai patinka pirmas ranksluostukas. O jei as uzsisakyciau viena toki uz pliusiukus, galetu mano sesuo kuri atsiimti uz mane?
Zuikaite, įkurtuvių proga norėčiau padovanoti pliusų. Pasiimk visko : ir puodelį, ir padėkliuką. Susidėsi, kai bus liūdna, pasižiūrėsi, kavos ar alaus atsigersi, mus prisiminsi, Lietuvą. Ir bus linksmiau.
Oi, aciu, Ramunele!!! Kai reikes, gal kada pasinaudosiu tavo dovana. Pakolkas, kol dar neuzsisakiau, naudokis tu, daryk bizniuka O as tuo tarpu dirbsiu, fotografuosiu ir nuotraukytes cia kelsiu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume