Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Mergaitės, noriu labai rimto patarimo Draugas parvežė iš Vokietijos SOFROS sūrį. Visą dėžę Knisausi nete - nerandu, ką su juo galima būtų pagamint. Padėkit, būkit mielos
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Kiek leidžia mano vokiečių kalbos žinios - jis yra pasukose pamerktas. Toks kiekis, kad sunaudot iš karto neįmanoma, o sugadint gaila būtų O išbandyt, paragaut norisi, net rodos šaldytuvas cypia Bandau visur susirast receptų, nerandu
Ne, nebandžiau. Man jį vieną atvežė. Kologramas sūrio, o svoris su tuo skysčiu - pusantro. Man irgi kyla įtarimų, kad turi kažką bendro su feta, tik recepčiukus kur radau - azijietiški. Tai gal rytietiška feta čia bus?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume