Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Šeštadienį sukrausiu kelmą ir, jei darysiu savo zuikelį, vėl bus tų pliusų Man tikrai tiek nereikia gal kas nors pasinaudos, tai daug maloniau, nei jie be darbo pūpso visi krūvoj
tutsi rašė:
o man tai ranksluoscio reikia,nes megstu,kad butu tai ko nera pas kitus...Bet,kad i Vilniu niekas nevaziuoja tai ir pliusai nereikalingi
kiek maždaug kainuotų paštu atsisiųsti?(neseniai siunčiau diską, atrodo 50ct mokėjau, jei neklystu. Rankšluostis, aišku, sunkesnis). jei nebrangiai, galėtum atsisiųsti.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Hazel rašė:
tutsi rašė:
o man tai ranksluoscio reikia,nes megstu,kad butu tai ko nera pas kitus...Bet,kad i Vilniu niekas nevaziuoja tai ir pliusai nereikalingi
kiek maždaug kainuotų paštu atsisiųsti?(neseniai siunčiau diską, atrodo 50ct mokėjau, jei neklystu. Rankšluostis, aišku, sunkesnis). jei nebrangiai, galėtum atsisiųsti.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume