Man irgi patiktu,esu receptuku ivairiu pasirinkus,bet kazkaip neprisiruosiu dar ju isbandyti.Vis kepu ivairius pyragus - su kopustais,grybais,skumbre ir t.t.Siam savaitgaliui eiles laukia pyragas su suriu,porais ir vytintais pomidorais...
_________________ TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
nereikia kepinti poro, smulkiai supjaustyti ir i visa mase suberti... as niekada nedariau su grietine visada darau su graikisku jogurtu, skonis pasakiskas,jau visos drauges uzsirase sita recepta
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
gutiss rašė:
Man irgi patiktu,esu receptuku ivairiu pasirinkus,bet kazkaip neprisiruosiu dar ju isbandyti.Vis kepu ivairius pyragus - su kopustais,grybais,skumbre ir t.t.Siam savaitgaliui eiles laukia pyragas su suriu,porais ir vytintais pomidorais...
Niugi-niugi, lauksim, ragausim Ir paskui jau bandysim O su skumbre - čia kaip Mėgstu žuvį, bet nė karto nebandžiau jokio pyragėno su ja
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume