Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
tutsi rašė:
as tai per sventes neturejau kada tv ziureti
Oi ne, čia tos laidos buvo prieš šventes. O sekmadienį nemačiau, tik veidą šmėstelėjusį Nuo šeštadienio beveik nieko nemačiau, tik koncertus girdėjau, nes fono reikia
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Pritariu Hazel. Neturiu nei laiko, nei noro visiems tiems serialams. O va senoviškus multikus - mėgstu Vyras mano pamišęs dėl filmų, tai prisiderinu kartais . O man geriauia - pažintinės informatyvios laidos.
as irgi,nors daug kas sako,kad as senamadiska O man dzin,man ir dainos patinka lietuviskos,kurias ir as galiu dainuoti o ne tos kur net nezinau apie ka dainuoja
tutsi rašė:
as irgi,nors daug kas sako,kad as senamadiska O man dzin,man ir dainos patinka lietuviskos,kurias ir as galiu dainuoti o ne tos kur net nezinau apie ka dainuoja
Žinai, gal tu ir senamadiška ( aš, beje, irgi ), bet man tie su savo importavais gabalais kažkokie ne tokie atrodo Nesupranta apie ką, bet svarbu ne lietuviškai
Užsiregistravo: 26 Lap 2007, 22:21 Pranešimai: 465 Miestas: Vilnius Pliusai: 27
O aš galiu į temą parašyt. Turiu klausimą toms, kurios ši sekmadienį žiūrėjo "Roberto pusryčius". Kai jis gamino tortiliją, įdarui kepė bulves, cukiniją ir ką dar? Kažkaip užsisvajojau toje vietoje, o norėčiau pabandyt. Šiandien akščiau kėliausi, kad galėčiau kartojimą pažiūrėt, bet pavėlavau.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume