Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Cia as sugalvojau... Gal ir nepatiks, bet... Na, sove man tokia mintis. Gal reiketu karts nuo karto trinti visas zinutes, kurios nesusijusios su temomis, taip naujai uzklyde zmones daug paparsciau rastu, tai ko iesko, ir taip gal ir pasiliktu ir isijungtu i musu gretas. Pvz, ten kur receptai, palikti tik pacius receptus ir komentarus apie juos, o visokius filosofinius ir ne tik nukrypimus, trinti lauk.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Na, šiaip tai mes pačios paskui ( jei trins ) nebesusigaudytume, kas kur ir kaip O mano kolegos ir pažįstami ( aš vis reklamos agentu dirbu) ką reikia susiranda, beletristiką praleisdami. Viskas čia aišku. Receptų pavadinimai paryškinti.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Taigi viso to " šarmo" nebeliks forume. Pasivartyk, Zuikaite, kitus forumus, pamatysi, kad pas mus l. gerai. Bent jau nesipjaunam kaip katės maiše, tik lyrika, lyrika...
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Aš irgi tokios nuomonės, kad mes ir taip iš visų pusių esam suvaržyti taisyklėm ir apribojimais. Ištrynus visas žinutes ne į temą, forumas liks sausas ir oficialus
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume