Aš taip įtariu, kad jeigu pats pradėtum laisvalaikiui drožinėti, tai ir išmoktum. Kažkaip man vaidenasi kad čia nieko sudėtingo, tik kruopštumo daug reikia.
Aš taip įtariu, kad jeigu pats pradėtum laisvalaikiui drožinėti, tai ir išmoktum. Kažkaip man vaidenasi kad čia nieko sudėtingo, tik kruopštumo daug reikia.
Galima ir pačiam išmokti, reikia paieškoti knygų, kur aprašoma kaip daryti ir daug dirbti, kad galėtum taip padaryti
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Taigi, kad darbo reikia, ir dar kokio Aš kol padarau dantukus ar krepšiuką patį paprasčiausią, prakaitas išpila Turbūt, dar reikia ir kruopštumo su milžiniška doze kantrybės
Taigi, kad darbo reikia, ir dar kokio Aš kol padarau dantukus ar krepšiuką patį paprasčiausią, prakaitas išpila Turbūt, dar reikia ir kruopštumo su milžiniška doze kantrybės
Tiesiog reikia pasirinkti patogius ir aštrius įrankius. Kuo patogiau dirbti tuo greičiau ir gražiau pasigamina
na cia as naujoke pas jus.uzklydau i si puslapi.ziu kalbat apie mano galima sakyti hobi.galima ismokt ir paciam viso to tik noro reik,ir kantrybes.[list=][/list]
Paskutinį kartą redagavo violeta 19 Bal 2007, 20:38. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume