CHA CHA CHA...visi sako "as pries dietas"... bet visi anksciau ar veliau ju laikesi...nes vis sako to nevalgau ano taip pat...tas nepatinka sis taip pat...ir vienu ar kitu produktu atsisakymas yra jau siokia tokia dieta
Na aš nesu "ratuota" ar išdžiuvusi esu vidutinio storumo ir ką aš be valgyčiau vistiek nestorėju, todėl dietų nesilaikau.
Be to manau laikytis dietos reikia stiprios valios
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Nesu dietų besilaikančio žmogaus pavyzdys Ne visi gali laikyti tų dietų, nes arba laiko nėra arba galimybių.
Ir ką, dėl to jiems reikia įvaryti nepilnavertiškumo kompleksus
as tai sutikciau dar pasilieknint man patinka kaulai
Man irgi, ypač sriuboj ir daugiau
Bet vyrams vien kaulais neįtiksi Reikia, kad ir mėsos kažkiek būtų
Aha, brangaus ir protingo turi būti maximumas Tik išlaikyti būna sunkoka
Jo jo, toki maximuma kaip per vetuves per tilta nesi . taigi nuo tokios brangiausios maximos ir tiltas gali suluzti ne tik kad jaunojo rankytes ir kojytes
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16671 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Gal nelabai vietoj, bet...
Šiandien visai netyčia darbe benaršydama internete radau neblogą svetainę. Ji atsidarė visai neseniai : www.edieta.lt Ten ne vien apie dietas, bet ir apie sveiką gyvenimo būdą, sveiką maistą. ir t.t. Gal apsilankysit.
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Ramunė rašė:
Gal nelabai vietoj, bet... Šiandien visai netyčia darbe benaršydama internete radau neblogą svetainę. Ji atsidarė visai neseniai : www.edieta.lt Ten ne vien apie dietas, bet ir apie sveiką gyvenimo būdą, sveiką maistą. ir t.t. Gal apsilankysit.
Visai nieko Vakar per teliką įdomi laida buvo apie pastaruoju metu populiarias lieknėjimo piliules. Tai tokių baisenybių pripasakojo
Gal nelabai vietoj, bet... Šiandien visai netyčia darbe benaršydama internete radau neblogą svetainę. Ji atsidarė visai neseniai : www.edieta.lt Ten ne vien apie dietas, bet ir apie sveiką gyvenimo būdą, sveiką maistą. ir t.t. Gal apsilankysit.
Visai nieko Vakar per teliką įdomi laida buvo apie pastaruoju metu populiarias lieknėjimo piliules. Tai tokių baisenybių pripasakojo
ačiū už tą svetainę, jos dar nebuvau radusi. Apsidžiaugiau
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume