Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23 Pranešimai: 1736 Pliusai: 185
Klausima turiu... ar dar kas nors uzsiima naminiu desru darymu? Ju rukymu? Kazkaip prisiminiau vaikyste, kiauliu skerdima ir namines desras... Desru daryma jau isbandem Dabar sukam galva apie ju rukyma... nelabai ka beprisimenu - koks tas saltas rukymas, koks karstas... kiek laiko? Kada zinot, ar jau issiruke... Va neseniai suzinojau, kad rukymui skirtos desros negalima deti i saldytuva... Ar rukot dar kasnors? Ir kaip?
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23 Pranešimai: 1736 Pliusai: 185
Acha... pries kokius 15-20 metu as ir pati daugiau zinojau... Aciu, Nicole, Daug ka jau buvau paskaiciusi, bet radau ir neskaityto. Zodziu, kas kaip nori, tas taip daro Maniskis is kazkur istrauke, kad saltai parukyt desras uztenka keliu valandu... kazko vis noriu su juo gincytis
Galima ir taip, ir taip rukyt, galima vytint. Mes anksciau jas kiek padarytas padziovindavom pora dienu, o paskui rukydavom. Saltu rukymu mazdaug apie 16 val. ruko, o paskui dar palaiko kiek, karstu 3 - 4 valandas. paziurek dar internete medziagos kiek
Oho Toks didelis,cia jau daug desru galvoji gaminti.Atleksiu i svecius,nes naminem desrom silpnybe jauciu O jei rimciau,kur toki galima isigyt gyvenant ne pas jus Gal internetine parduotuve yra,kad pasizvalgyt butu imanoma?
_________________ TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Užsiregistravo: 11 Lap 2012, 21:23 Pranešimai: 1736 Pliusai: 185
Taip, nemazas jis toks... backiukas triju litru talpos... Sandruca, paprastai jis veikia, toks stumoklis backiuke yra ir kai suki ta rankena, jis spaudzia mesa... Principas toks pat, kaip ir su mesmale, tik lengviau viskas...
Apsirupinom visokiom nesamonem.. bijau, kad reiks ir kiaules pradeti auginti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume