Mnau jei pica būtų valgoma rankomis tai restorane kai patiektų picą patiektų ir dubenėli rankoms plauti Nes aš jei valgau rankom tai visuomet labai išsipurvinu Kadangi dubenėlių nėbūna tai ir valgau peiliu bei šakute
Dabar perziurejau internete daug puslapiu apie etiketa . Ir tik vienoje vietoje radau, kad pica reikia peiliu pripjaustyti slaisais (trikampiukais) ir valgyti RANKOMIS. Daugiau apie pica niekur neparasyta, reiskia kas kaip nori, taip ir valgo
priklauso nuo picos.ir restoranuose valgo tik rankomis.lietuvoje manau daugiau gaminamos valgyti su peiliu ir sakute
Labai megstu Mozarella pica, ir havaju . O kaip valgau pica? dazniausiai rankom , na jei kavinej tai su peiliu ir sakute, nors is tikruju tai nesvarbu, galiu ir kavinej rankom
manau picą reikia valgyt tik rankomis nes taip patogiau o kad kažkas žiūri tai nesąmonė niekas ten nežiūri gal tik taip atrodo nes pas mus taip įprasta kad tik su įrankiais reikia viską valgyt NESĄMONĖ valgoma taip kaip pačiam patogiau o jeigu kreipsim dėmesį gražu negražu tai alkanam galima likti.Vis dėl to Dievas išpirmo rankas davė, o po totik įrankius
manau picą reikia valgyt tik rankomis nes taip patogiau o kad kažkas žiūri tai nesąmonė niekas ten nežiūri gal tik taip atrodo nes pas mus taip įprasta kad tik su įrankiais reikia viską valgyt NESĄMONĖ valgoma taip kaip pačiam patogiau o jeigu kreipsim dėmesį gražu negražu tai alkanam galima likti.Vis dėl to Dievas išpirmo rankas davė, o po totik įrankius
Pritariu, valgyti patogiausia rankomis.
_________________ Kiekvienas yra nelaimingas tiek, kiek tiki toks esąs.
Seneka
as irgi nepripazystu ir vengiu greito maisto, pusfabrikaciu...net hamburgerio nesu valgius...nu bet Statoilo hotdogas man yra kazkas stebuklingo skanaus
Buvau aš jų pristatyme,pažiūrėjus tai pasaka.Na manau,kad ten ir yra liux puodai tačiau kaina... Bet vistiek aš apie juos galvoju ir manau jei pakliūsiu vė į pristatymą-bijau,kad neatsispirsiu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume