Nieko čia baisaus aišku. Užkaičiau sriubos pašildyt. Sėdžiu internete. Tik jaučiu mėsos kvapas. O, galvoju, kaimynai kažkur mėsą kepa. Tik topteli i galva "Sriuba!!!" ... nu prisvilo sriuba biškuti
Morale: kai šildotės valgyt, ne sedėkit internete.
Pritariu Kai pradedi ką nors skaitinėti, o ypaš vakare kai vyras ir vaikas jau miega, tai kai sugalvoji į laikrodi pažiūrėt dažniausiai būna apie 1 val. O jei ką dirbi ir įjungtas kompas pasimaišo tai visai
isivaizduoju save sedinčia prie kompo, išraudusiom akim, čatinuosi forume apie maista, o vyras man su šaukšteliu bando mano koše sumaitint : už tete, už mama, už dukra Juokas pro ašaras. gal iki tokio lygio nenusivažiosiu, nors jau pradžia yra.
isivaizduoju save sedinčia prie kompo, išraudusiom akim, čatinuosi forume apie maista, o vyras man su šaukšteliu bando mano koše sumaitint : už tete, už mama, už dukra Juokas pro ašaras. gal iki tokio lygio nenusivažiosiu, nors jau pradžia yra.
As turiu taimeri. Arba ijungiu zadintuvo funkcija telefone.
Ir eini ramiai prie kompo.
Tiesa sakant, internete as sedziu darbe, o vakare dirbu namuose Bet vakare dar reikia gaminti valgyti, vot ir reikia viska suderinti. Ir taimeris labai padeda.
As turiu taimeri. Arba ijungiu zadintuvo funkcija telefone. Ir eini ramiai prie kompo.
Tiesa sakant, internete as sedziu darbe, o vakare dirbu namuose Bet vakare dar reikia gaminti valgyti, vot ir reikia viska suderinti. Ir taimeris labai padeda.
Šaunu kad mokate planuoti laiką, man nepavyksta.
Manau taimeris man nepadėtu Pagalvočiau dar truputi pasedėsiu ir tada eisiu...
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
daida rašė:
Mara rašė:
As turiu taimeri. Arba ijungiu zadintuvo funkcija telefone. Ir eini ramiai prie kompo.
Šaunu kad mokate planuoti laiką, man nepavyksta. Manau taimeris man nepadėtu Pagalvočiau dar truputi pasedėsiu ir tada eisiu...
Reikia, kad taimeris automatiškai kompą išjunginėtų
Taigi yra nauja lyga - priklausomybe nuo interneto, žmonės vaikšto pas psichologus ir gydosi kaip nuo alkoholio, ar nuo azartinio lošimo. Bet mano manymui, atimk iš jų ta kompa ir viskas praeis
Lilina rašė:
Taigi yra nauja lyga - priklausomybe nuo interneto, žmonės vaikšto pas psichologus ir gydosi kaip nuo alkoholio, ar nuo azartinio lošimo. Bet mano manymui, atimk iš jų ta kompa ir viskas praeis
Nepraeis.
Jie eis pas draugus, į Interneto kavines
Kita šiuolaikiška lyga - priklausomybė nuo mobiliako
Dar tokia buna ???
O aš turbut turiu priklausomybę nuo bendravimo Ne tik internetu. Jeigu su niekuo per diena nepasišneku,(nors taip praktiškai nebūna) tai bunu baisiai liudna vakarė Tai internetas užpildo šitą spragą su kaupu ))
Lilina rašė:
Andron rašė:
Dar tokia buna ???
Čia kai negali pamiršti mobiliako kur nors namie, ir pastoviai tikrini, ar tikrai aparatas įjungtas
Lilina rašė:
O aš turbut turiu priklausomybę nuo bendravimo Ne tik internetu. Jeigu su niekuo per diena nepasišneku,(nors taip praktiškai nebūna) tai bunu baisiai liudna vakarė Tai internetas užpildo šitą spragą su kaupu ))
Jei neverčiate bendrauti su savimi netinkamu tam laiku - tai tik komunikabilumas
Tikrai sesutė Tikriausiai buvo nesunku atspėti Pastoviai žiūri į telefoną, jei nieks žinučių neparašo ar nepaskambina, tai jai atrodo, kad ir telefoną pametė
nu sakes...as taip nedarau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir beto visad kas paraso ar paskambina,daug dazniau negu tau..turbut be manes ir taviskio tau daugiau niekas beveik ir neskambina....ir kai tikrinu savo pasta visad zinau,kad ten kas bus..o ne klaidingai viliuos,kad kas mane netyciom prisimine kaip tu darai
nu sakes...as taip nedarau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ir beto visad kas paraso ar paskambina,daug dazniau negu tau..turbut be manes ir taviskio tau daugiau niekas beveik ir neskambina....ir kai tikrinu savo pasta visad zinau,kad ten kas bus..o ne klaidingai viliuos,kad kas mane netyciom prisimine kaip tu darai
Pirmas alkoholizmo požymis tai neigimas, kad esi alkoholikas manau čia analogiška situacija
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume