Kokiu budu galima atsiimti puodelius, nevaziuojant i Vilniu??? As poros noreciau. Jau apsiaduze pas mane mazumele (su mazosios pagalbininkes pagalba) tai nauju noretusi
Gal turite draugų, kurie būna Vilniuje? Nes siuntimas kainuoja brangiau už puodelį
o kiek viskas kainuotų (su puodeliu ir siuntimu)? Norėčiau ir aš tokį puodelį įsigyti, kadangi tapau nauja forumo nare.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Ligita rašė:
tutsi rašė:
tai tikrai,tau nera problemu
Yra: sesuo į Biržus tik kartą per metus atvažiuoja.
Prisiminus atstumą - visai įmanomas dalykas Man nuo Kėdainių iki Vabalninko atsibosta ramiai mašinoj sėdėt, o jeigu nuo Vilniaus, tai pusė Žolinių be manės apsieitų
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
tutsi rašė:
nea,as nevairuoju,mane veza o as gamta ir vaizdais megstu grozetis
Tas ir man patinka, bet aš iš prigimties nepasėda esu Jei važiuojam kur toliau - man kančia, bet labai mėgstu sustot gražioj vietoj, pasivaikščiot, pasigrožėt O tada - toliau važiuoti galima O kai važiuojam su uopšviais į atlaidus - kokie begali būti pasivaikščiojimai
tutsi rašė:
aisku,geriau,kai uosviai uzpecky sedi bet ka padarysi,kartais tenka aukotis
Ne-a, man su savais patinka Su uošviu labai įdomu papolitikuot, pafilosofuot; jis irgi toks pat veiklos žmogus, kaip ir aš : jei nėr veiklos, pats susiranda. Bet į tėviškė labai jau skuba, nėr kada stoviniuot O grįžtant visada į Žaliąją užsukam pabimbinėt
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume