na man savo kailiu teko isbandyt dieta pagal krauja grupe ana ziema sumasciau, kad reikia pasilaikyt (beje tai pirma ir paskutine dieta, kurios laikiausi )
prisirinkau daug info, ka galima valgyt, o ko ne. ir pati susidariau sau meniu (nesikreipiau i gydytojus). atissakiau mesytes, batono, saldumynu, dar daug visokiu produktu. budavo kad net misraines nevalgau, nes joje yra kukuruzu, kurie man "netinka". tai su ta dieta pratempiau kazkur 5 men. nukrito 5-6 kg.
paskui nusprendziau, kad nesamone save ribot, ir grizau prie normalaus maisto atgal grizo tik 2 kg, nors jau maniau, kad visi gris siaip manau, kad neverta uzsiimt su tokia dieta, o per 5 men tiek svorio galima numest ir paprastesniu keliu
Neseniai pas mamą radau kelis lapus, juose parašyti produktai, kuriuos galima vartoti skirtingoms kraujo grupėms, suskirstyti į grafas: ypač naudingi, neutralūs ir vengtini.
Persiskaičiau ir supratau, kad visiška nesąmonė ta dieta. Prie vengtinų produktų surašyti visi mano mėgstamiausi produktai, o prie ypač naudingų - tie, kurių visai nemėgstu.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Tai kaip tada sukūsta žmonės?
Aš iš savo karčios patirties galiu pasakyt, kad, kai dingo apetitas nuo vaistų, numečiau 6 kg visai to nenorėdama, nes nebuvo antsvorio. Bet tikrai badauju, bet tik todėl, kad nenoriu valgyti, o tada ir maistas - neskanus
nezinau Na reikia labai suderinti maista bendrai,kas nori ji numesti,tam nekrenta,o kas noretu pariebeti keliais kg.niekaip negali Mano brolis,ko tik jis nedare,kad priaugtu svorio,niekas nepadejo,kaip buvo kaulu vyniotinis,taip ir liko,nors jau ne jaunyste
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Mano giliu įsitikinimu, svoris solidumo neprideda Jei elgsis solidžiai, tai ir bus lieknas, solidus ponas O jei bus plevėsa, nukliedintis į lankas , nepadės niekas
Tai ne yda : jau geriau, kai kalba, nei visą laiką tyli. Mūsų ūkio bendrasavininkis irgi nenutyla, kaip faina, kai baliavoji, gali tylėt ir juoktis. Jis už visus atpila, bet ir baliavot suspėja
Tai ne yda : jau geriau, kai kalba, nei visą laiką tyli. Mūsų ūkio bendrasavininkis irgi nenutyla, kaip faina, kai baliavoji, gali tylėt ir juoktis. Jis už visus atpila, bet ir baliavot suspėja
o jei mes abu tokie,tai kaip prie vieno stalo sedeti isivaizduoji
Svarbu kad ne distrofikas tas tavo vaiko krikštatėvis Tai kaip ir del trūkstamo svorio gali nesijaudint Vat jeigu jau šnekantį vėjas laukais neštu - būtų ne kas.
Paskutinį kartą redagavo Lilina 10 Lie 2007, 13:48. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume