Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Laba diena visiems!
Turiu keletą draugių, kurios laikosi delčios dietos. Ši dieta trunka vos keturias dienas ir duoda tikrai gerų rezultatų. Be to nėra to vadinamo jo-jo efekto. Viena iš jų per pusmeetį numetė 23 kg ir jie tikrai negrįžo, nors per vasarą nesilaikė dietos. O kokia jūsų nuomonė?
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Ramunė rašė:
Laba diena visiems! Turiu keletą draugių, kurios laikosi delčios dietos. Ši dieta trunka vos keturias dienas ir duoda tikrai gerų rezultatų. Be to nėra to vadinamo jo-jo efekto. Viena iš jų per pusmeetį numetė 23 kg ir jie tikrai negrįžo, nors per vasarą nesilaikė dietos. O kokia jūsų nuomonė?
Kaip supratau, dieta pagrįsta tuo, kad jos metu vartojami tik baltymai?
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Labas vakarėlis!
Delčios dietos pagrindą sudaro baltymingas maistas, bet ne vien baltymai. Reikia valgyti 6 kartus nustatytomis valandomis. Jei domina, galėsiu parašyti visą dietą.
Ramunė rašė:
:geles: Labas vakarėlis! Delčios dietos pagrindą sudaro baltymingas maistas, bet ne vien baltymai. Reikia valgyti 6 kartus nustatytomis valandomis. Jei domina, galėsiu parašyti visą dietą.
Vat tos nustatytos valandos labai atbaido nuo bet kokių dietų laikymosi Nors, organizmui pripratus maitintis nustatytomis valandomis, netgi ir laikrodžio nereikia
:geles: Labas vakarėlis! Delčios dietos pagrindą sudaro baltymingas maistas, bet ne vien baltymai. Reikia valgyti 6 kartus nustatytomis valandomis. Jei domina, galėsiu parašyti visą dietą.
Ir man labai įdomu pasidarė Aš apie tokią dietą net negirdėjau nes jomis ir nelabai domiuosi
Aš girdėjau istoriją apie vieną viriškį kuris valgė tik vieną kartą per dieną bet tik tam tikru nustatytu laiku. Tai jis buvo net iš laidotuvių atsiprašės, nes turėjo nueiti pavalgyti. Jo valanda atėjo
Aš girdėjau istoriją apie vieną viriškį kuris valgė tik vieną kartą per dieną bet tik tam tikru nustatytu laiku. Tai jis buvo net iš laidotuvių atsiprašės, nes turėjo nueiti pavalgyti. Jo valanda atėjo
daida rašė:
Lilina rašė:
O maisto jis tuo vienu kartu daug suvalgydavo Vistiek kažko norisi pagraužti
Sveiki !
DELČIOS DIETA
2 dienos prieš delčią ir 2 dienos delčioje
8.00 puodelis arbatos 10.00 2 virti kiaušiniai
12.00 puodelis kavos
14.00 300 gramų virtos jautienos su daržovėmis 16.00 2 obuoliai 18.00 150 gramų liesos varškės
20.00 taurė (150 g ) raudono vyno arba žolelių arbata.
Tomis dienomis nevalgyti nieko daugiau (net duonos) Jautieną galima keisti žuvimi arba veršiena. Po šios dietos keletą dienų riboti miltinius patiekalus ir bulves. Daugiau galima valgyti viską.
Laikantis dietos ( visas 4 dienas ) BŪTINA išgerti ne mažiau 2 litrų vandens per parą.
daida rašė:
O ką daryti jei negali tam tikrą valandą pavalgyti Visokiu situacijų gyvenime būna
Paprasčiausiai, praleisti, ir valgyti tada, kai ateis laikas.
Bet darbe mes prisiderinam prie tų savo dietininkių, juk tik keturios dienos, tai kavos pertraukėlės būna vėliau, o kai kiaušinius valgo - tai mums nesirodo, kad nepaprašytume. Gaila, mat...
Tikra dieta Viskas nustatytų laikų ir nustatyta dozė Kavos šiaip gali ir nebūti šiame saraše, bet ji čia turbūt reikalinga tam, kad visiškai ne pulti į neviltį dietaujant
Andron rašė:
Kiaušiniai be duonos ir majonezo
Paskaičiau vakar šitą problemėlę ir paklausiau darbe apie tą procedūrą . Pasirodo, ne taip ir baisu : reikia save nuteikti, kad bus skanu ir suleisti kiaušinius mažai kramtytus į skrandį. Juk tik 4 dienos! O po to vėl skaniai maitintis ...
Lilina rašė:
Gėriau valgyt neskanu maistą, mažiau suvalgysi
Tu teisi . Kažkada mano mama valgė viską be druskos( kažkas su inkstais buvo ), tai aš pas ją labai jau ma žai valgydavau. Neskanus maistas - pati geriausia dieta. Tik kiek galima ištverti save kankinant?
Kažkada mano mama valgė viską be druskos( kažkas su inkstais buvo ), tai aš pas ją labai jau ma žai valgydavau. Neskanus maistas - pati geriausia dieta. Tik kiek galima ištverti save kankinant?
O man skanu nesūdytas maistas Sūdau truputi tik mėsos gaminius. Pirma vyras papildomai druskos dėjo, bet dabar jau irgi pripato Tačiau pas kitus nuvažiavus labai sunku valgyti maistą, nes viskas siaubingai per sūru
Jo, be druskos skanu valgyt. Mano tėvas vienu momentu sirgo, tai irgi be druskos valgem. Labai skanu. Tik paskui svečiuose viskas persūdyta atrodydavo. Ir dešrą elemntari iš parduotuvės irgi persūdyta atrodydavo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume