DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 23 Sau 2018, 20:21    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Petražolės šaknys ir salierų skiltys
StandartinėParašytas: 17 Bal 2007, 20:11 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 26 Lap 2006, 09:13
Pranešimai: 65
Miestas: Kelmė
Pliusai: 5
Norėčiau paklausti, ar yra pirkti petražolių šaknų? Kaip jos atrodo? Kiek kainuoja ir kaip jas reikia paruošti vartojimui?
O saliero skiltelės? Ar tokios egzistuoja ir kaip jas padaryti tinkamas vartojimui?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Bal 2007, 20:46 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Petražolių šaknys būna pirkti. Jos atrodo panašiai, kaip morkos, tik ilgesnės, šakotesnės ir baltos. Ir visada būna su lapeliais. Beje, gali pati darže užsiauginti.
Salierų skiltelių nežinau, manau, kad jas galima pasidarytiniš saliero gumbo.
O iš kur tu čia pritraukei toikių įdomybių?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Bal 2007, 22:17 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 26 Lap 2006, 09:13
Pranešimai: 65
Miestas: Kelmė
Pliusai: 5
Radau tokį receptėlį ir susidomėjau jo ne itin aiškia sudėtimi. O kas per dalykas tas saliero gumbas? ( Aš tokia neišprususi... :oops: ).


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Bal 2007, 22:24 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 17 Bal 2007, 11:29
Pranešimai: 137
Miestas: Vilnius
Pliusai: 3
Ingrida rašė:
Radau tokį receptėlį ir susidomėjau jo ne itin aiškia sudėtimi. O kas per dalykas tas saliero gumbas? ( Aš tokia neišprususi... :oops: ).

Saliero šaknis. Parduotuvėse pastoviai yra. Labai skanu saliero gabaliukus apkepti. Tik geriausia pirkti atvežtinius salierų gumbus, jie netokio ryžkaus skonio kaip lietuviški.
Petražolių šaknų mačiau Norfoje, Rimi. Tik šaknys ne visada su lapais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Bal 2007, 22:32 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 26 Lap 2006, 09:13
Pranešimai: 65
Miestas: Kelmė
Pliusai: 5
tavi rašė:
Ingrida rašė:
Radau tokį receptėlį ir susidomėjau jo ne itin aiškia sudėtimi. O kas per dalykas tas saliero gumbas? ( Aš tokia neišprususi... :oops: ).

Saliero šaknis. Parduotuvėse pastoviai yra. Labai skanu saliero gabaliukus apkepti. Tik geriausia pirkti atvežtinius salierų gumbus, jie netokio ryžkaus skonio kaip lietuviški.
Petražolių šaknų mačiau Norfoje, Rimi. Tik šaknys ne visada su lapais.


O kaip iš tos saliero šaknies (gumbo) gauti saliero skilteles?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 07:57 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
supjaustai skiltelėmis ir gaunasi skiltelės,kas cia neaisku :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 19:38 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 26 Lap 2006, 09:13
Pranešimai: 65
Miestas: Kelmė
Pliusai: 5
tutsi rašė:
supjaustai skiltelėmis ir gaunasi skiltelės,kas cia neaisku :shock:

Dabar jau viskas aišku... Kažkaip nepagalvojau, maniau, kad kokios ypatingos saliero dalys tos skiltelės... :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 19:44 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
supjaustai skiltelėmis ir gaunasi skiltelės,kas cia neaisku :shock:


Ingrida pas mus labai jaunutė šeimininkė.Paveikslėlis Jai tikrai gali kilti tokių klausimų, kurie mums atrodo paprasti. Paveikslėlis
Tegul tik mokosi ir šeimininkauja.Paveikslėlis
O saliero gumbas apvalus, panašus į burokėlį ar ridiką, tik pilkai rusvos spalvos. Būna ir lapkočių atskirai pirkti. :P
O apie petražolių šaknis drįstu ginčytis su Tavi : senos - neskanios, o šviežios visada su lapais. Bent jau Kėdainių prekybos centruose :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 19:50 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
taigi as nieko ir nesakau,visada pasiryzusi padeti :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 19:55 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Ne-ne, bet ji atsiranda ir vėl dingsta. Judvi, ko gero, nelabai pažįstamos. Aš tik paaiškinau Paveikslėlis Žinai, pripranti per dienas ka-ką aiškint, tai negali sustot Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 19:58 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Ramunė rašė:
Ne-ne, bet ji atsiranda ir vėl dingsta. Judvi, ko gero, nelabai pažįstamos. Aš tik paaiškinau Paveikslėlis Žinai, pripranti per dienas ka-ką aiškint, tai negali sustot Paveikslėlis
o is kur tu pazysti :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 20:03 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aš labai mėgstu daržoves ir esu cekauna zoselė: visur viską iššniukštinėju.Paveikslėlis Be to, Daida yta daviusi labai skanų receptą su salierais.Paveikslėlis Teko pirkti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 20:17 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 26 Lap 2006, 09:13
Pranešimai: 65
Miestas: Kelmė
Pliusai: 5
O kiek laiko reikia virti kartu morkas, petražolių šaknis ir saliero skilteles? Žinau, kad kol suminkštės, bet maždaug kiek? Girėjau, apie 20 min... :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Bal 2007, 20:41 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Taip, kol suminkštės.apie 20 - 25 min. Jei morkos nedidelės, galima virti ir 15 minučių. Bet saliero kartu virti nepatarčiau. Jis turi specifinį skonį ir kvapą. Negerai, gali visos daržovės likti beveik vienodo skonio. Apskritai, rekomenduojama kiekvienos rūšies daržoves virti atskirai... Bet ne visada tų rekomendacijų klausom :oops:

O recptėliu pasidalinsi :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Bal 2007, 09:32 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Ramunė rašė:
Aš labai mėgstu daržoves ir esu cekauna zoselė: visur viską iššniukštinėju.Paveikslėlis Be to, Daida yta daviusi labai skanų receptą su salierais.Paveikslėlis Teko pirkti.
seip, as klausiau is kur tu Ingrida pazysti :merg2: :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 20:32 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis

Užsiregistravo: 26 Lap 2006, 09:13
Pranešimai: 65
Miestas: Kelmė
Pliusai: 5
Ramunė rašė:
Taip, kol suminkštės.apie 20 - 25 min. Jei morkos nedidelės, galima virti ir 15 minučių. Bet saliero kartu virti nepatarčiau. Jis turi specifinį skonį ir kvapą. Negerai, gali visos daržovės likti beveik vienodo skonio. Apskritai, rekomenduojama kiekvienos rūšies daržoves virti atskirai... Bet ne visada tų rekomendacijų klausom :oops:

O recptėliu pasidalinsi :P


Na ne, nes šiame puslapyje jis jau įdėtas... o be to, toks paprastas... :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bal 2007, 12:56 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
Ramunė rašė:
Aš labai mėgstu daržoves ir esu cekauna zoselė: visur viską iššniukštinėju.Paveikslėlis Be to, Daida yta daviusi labai skanų receptą su salierais.Paveikslėlis Teko pirkti.
seip, as klausiau is kur tu Ingrida pazysti :merg2: :laugh:


Ji mūsų forume dalyvavo Kalėdinių patiekalų konkurse. Tada buvo aktyvesnė, papasakojo apie save. Ir laimėjo pagrindinį prizą, šaunuolė ji labai-labai Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Bal 2007, 12:57 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Ingrida rašė:
Ramunė rašė:
Taip, kol suminkštės.apie 20 - 25 min. Jei morkos nedidelės, galima virti ir 15 minučių. Bet saliero kartu virti nepatarčiau. Jis turi specifinį skonį ir kvapą. Negerai, gali visos daržovės likti beveik vienodo skonio. Apskritai, rekomenduojama kiekvienos rūšies daržoves virti atskirai... Bet ne visada tų rekomendacijų klausom :oops:

O recptėliu pasidalinsi :P


Na ne, nes šiame puslapyje jis jau įdėtas... o be to, toks paprastas... :oops:


Tai bent koordinates nurodyk ir pavadinimą, gerai? Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 19:11 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35793
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nei pavadinimo,nei kordinaciu,nei Ingridos :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ] 

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO