Kažkada mano senelė turėjo tokia keptuvę kur buvo galima kepti grybukus ir voverytes. Dar žinau buvo tokios gaideliams kepti.
Ar žinote kur tokių dalykų galima dabar nusipirkti
Aha ir mano senelė turėjo gaidelių keptuve Dabar neseniai mačiau pirkti Gariunuose, dar buna Kaziuko mugėje ir kažkada dar mačiau Rumšiškėse per užgavienes Tačiau jokioje parduotuvėje tokiu keptuviu nemačiau, tiesa sakant ir neieskojau
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
ade rašė:
O Gariūnuose kokioje vietoje ieškoti? Prie keptuvių ar prie kitu indu?
Prie baltarūsų. Aišku, ten vietiniai siedi, prekiauja visokiais gelžgaliais. Paskutinį kartą, kai mačiau, sakė, kad veža iš kažkokios lietuviškos firmos.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Gal ir tiks mano patarimas : paieškokit močiučių ar anytų rūsiuose, palėpėse ar dar kur nors, kur krauna senus rakandus. Nors aš nei viena, nei antra, bet pernai visai netyčia betvarkydama rūsį radau grybukų ir voveryčių keptuves Tai "pardaviau" už ačiū bendradarbei. Tiesa, grybukų atnešė. Gal ir jums pavyks.
Aš netyčia radau tokį adrsą www.arevitosiranga.lt , ten įvairiausių formelių meduoliams yra ir nelabai brangios. Gal iš bėdos tiks ir grybukų formelės...
buciau geriau cia neuzejusi kai cia pasivaiksciojau,net siutas sueme,kiek visko reikia http://www.arevitosiranga.lt/
Aš irgi viską jau čia apžiūrėjau, norėčiau kepimo formą užsisakyt. Tik kažin ar apsimoka sakytis... Nes siuntimo išlaidos kartais daugiau už patį gaminį kainuoja...
As tai jau pries metus nusipirkau turguj sena grybuku keptuve,tik vis nesiryztu isbandyti,nes niekad nesu kepusi Bet turbut teks prisiruosti isbandyti,nes ir i darba dabar tik penktadieni,daug iseiginiu turiu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume