daug grybu megeju man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir galeciau vien ja ir maitintis ir dar labai megstu vienas krabu lazdeles - pasisildai mikrobangej ir gali valgyt
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Anonymous rašė:
daug grybu megeju man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir galeciau vien ja ir maitintis ir dar labai megstu vienas krabu lazdeles - pasisildai mikrobangej ir gali valgyt
Galvojau, kad čia bus super mišrainė su grybais O krabų lazdelės mikrobangei šildyti - net neįsivaizduoju skonio Pagal mane gautųsi kažkas iš jūros gerybių srities
man tai labiausiai patinka tokia misraine - krabu lazdeles, konservuoti kukuruzai, virti ryziai, sūris, dar konservuotu zirneliu galima prideti, sumaisai su majonezu ir
Mes į ją sūrio nededam, bet dedam agurkų ir paprikos, tada būna gaivesnės salotos
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Anonymous rašė:
O aš darau truputį kitokią mišrainę : vištiena ( kepta, rūkyta), konservuoti kukurūzai, virti ryžiai, virtos morkos ir agurkėlis.
Galvojau, kad čia bus super mišrainė su grybais O krabų lazdelės mikrobangei šildyti - net neįsivaizduoju skonio Pagal mane gautųsi kažkas iš jūros gerybių srities
Mane drauges pripratino, kazkada mokykloj per darbu pamoka darem idarytas krbu lazdeles - pasildai jas mikrobangej (tik ne per daug, nes paskui sukieteja) tada jos labai graziai issivynioja, ten idaro galima kokio nors prideti, puosti ir t.t. bet man tu "idariniu" net neprireike, savo dali vienas be nieko sukapojau Ai, ir dar jose labai mazai kaloriju, nors cia tik tarp kitko, tikrai ne del to jas megstu ir taip pat net nezinau kokia dalis ten tu tikruju juros gerybiu - krabu... gal koks del aromato 0,1 % idetas, niekada neskaiciau sudeties. O mesos (ir vistienos) as nelabai valgau (mama sako ispindejus merga as), man skaniau darzoves visokios, misraines ir t.t.
Va, va, štai šiuolaikinis jaunimas. Mano bendradarbiai skundžiasi, kad nežino kuom maitinti vaikus, vienas nevalgo to, kitas ano, išeina taip kad bendro patiekalo nepagaminsi Ką daryt tokiu atvėjų???
Va, va, štai šiuolaikinis jaunimas. Mano bendradarbiai skundžiasi, kad nežino kuom maitinti vaikus, vienas nevalgo to, kitas ano, išeina taip kad bendro patiekalo nepagaminsi Ką daryt tokiu atvėjų???
Eksperimentuoti virtuvėje, ir pagaminti patiekalą, kuris patiktų visiems O jei rimtai, tai kai vaikai jau suaugę jei nepatinka mamos gamintas maistas tegu darosi atskirai. Mano mama visuomet mums taip sakydavo, bet kadangi labai tingėdavosi, tai valgydavom mamos pagamintą maistą.
Dar šaldytuvas turi būti tuščias ir namie valgyti turi būti tik mamos pagamintas patiekalas
aha, jau ir as noreciau crikist tevam kad visokius cepelinus, traskucius ir saldainius be proto leido kimst... paaiskejo man - del i mama panasejancios figuros kalti ne genai o vienodas valgytas maistas todel kai ta suvokiau stengiuosi maitintis sveikai ir neklausau kai mama skundziasi kad visokiu "riebaluotu valgiu" nebevalgau ("o anksciau taip megai...") Feee Kai gyvensiu atskirai galesiu misti vien misrainem ir "eksperimentiniais" produktais, kurie labai pradziugina mano isrankuji broli
Anonymous rašė:
aha, jau ir as noreciau crikist tevam kad visokius cepelinus, traskucius ir saldainius be proto leido kimst... paaiskejo man - del i mama panasejancios figuros kalti ne genai o vienodas valgytas maistas todel kai ta suvokiau stengiuosi maitintis sveikai ir neklausau kai mama skundziasi kad visokiu "riebaluotu valgiu" nebevalgau ("o anksciau taip megai...") Feee Kai gyvensiu atskirai galesiu misti vien misrainem ir "eksperimentiniais" produktais, kurie labai pradziugina mano isrankuji broli
Tu čia cepelinus nedėk į vieną kruvą prie traškučių ir saldainių Taigi kulinarinis paveldas Riebus ir sotus maistas mūsų oro sąlygomis yra netgi būtinas kai kuriais atvėjais Be to, sotus maistas prideda jėgų, kad galėtume išgyventi šiame pasaulyje
kai paskaiciau uzsienieciu atsiliepimus apie "musu pavelda" tai... Cituoju: "it was the first and last time we ate cepelinai. It is very filling food but your arteries will never forgive you..."
Anonymous rašė:
kai paskaiciau uzsienieciu atsiliepimus apie "musu pavelda" tai... Cituoju: "it was the first and last time we ate cepelinai. It is very filling food but your arteries will never forgive you..."
Jų arterijos skirtos tik Macdonaldo cholesteroliui Bet mes nevalgom cepelinų kiekvieną dieną Čia gi proginis patiekalas
Aš irgi už cepelinus. Kasdien jų tikrai neišeina valgyt, nebent kavinėje kasdien užsisakyti. O ir skrandį kartais sveika pamankštinti sunkiais patiekalais. Cepelinai tam-kaip tik
Mes kažkaip pripratom daryti "lengvesnius" cepelinus. Tai iš virtų bulvių, krakmolo.,viduj virta mėsa. Padažą darau iš sviesto ir grietinės. Kur kas geriau, negu tikri cepelinai.
silsta rašė:
Mes kažkaip pripratom daryti "lengvesnius" cepelinus. Tai iš virtų bulvių, krakmolo.,viduj virta mėsa. Padažą darau iš sviesto ir grietinės. Kur kas geriau, negu tikri cepelinai.
Dar gi galima daryti cepelinus su varške arba grybais Mano tėvas dabar priverstas laikytis dietos, tai mama daro cepelinus su paukštienos faršo įdaru (kalakutiena, vištiena)
Dar gi galima daryti cepelinus su varške arba grybais Mano tėvas dabar priverstas laikytis dietos, tai mama daro cepelinus su paukštienos faršo įdaru (kalakutiena, vištiena)
Bet dietai tarkuotų bulvių cepelinai, nors ir su paukštiena, kalakutiena,kažin
silsta rašė:
Andron rašė:
silsta rašė:
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Andron rašė:
silsta rašė:
Andron rašė:
silsta rašė:
Matyt, jam skirta tarkuotų bulvių patiekalų dieta
Kur rado tokį fainą gydytoją Kiti liepia be druskos, be mėsos, be nieko...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume