Užsiregistravo: 11 Sau 2007, 22:26 Pranešimai: 508 Miestas: KAUNAS Pliusai: 2
cia kavineje . mes sventem vyro gmt . ir buvo prie saldaus stalo .
arba sis arbuzas arba vaisiai sukaisioti ant pagaliuku. kaip ezys mazdauk pasirinkom arbuza. beje kuris ne tik grazus bet ir skanus pasitaike.
paskui valgai ji , lauzi tuos kampus ir fsio. zinoma parsivezem jo puse . namie kaip norejom taip valgem. pjaustem jau.
http://www.borner.ru/carving cia biski paziurek.
Bet turbut prie literaturos yra daugiau linku surasyta,net su pamokom.tik pasiknist paciai reikia.Tikrai yra.Bandyk paieskoj ,,carving" -ismes daug,atsirinksi.
http://www.borner.ru/carving/lessons va -pamokos,fotogalerija ir ttttt
netekau zado nuo grozio jegele taip ir noris imtis paciai pabandyt . tik , kad peiliuko tokio astraus nelabai turiu . galima pasigalast zinoma, bet reik turet pati peiliuka patogus kad rankoj butu
O man klausimas kylo. Kaip tie žmonės kurie drožinėja dideli daikta apsaugo gamini nuo išdžiovimo, nuo patamsėjimo kai su oru susiliečia? Tai gi arbuzą išdrožt ne vienos valandos reikia, tai tikrai turėtų apdžiūti, o čia tokie švieži ir gražus atrodo
Lilina rašė:
O man klausimas kylo. Kaip tie žmonės kurie drožinėja dideli daikta apsaugo gamini nuo išdžiovimo, nuo patamsėjimo kai su oru susiliečia? Tai gi arbuzą išdrožt ne vienos valandos reikia, tai tikrai turėtų apdžiūti, o čia tokie švieži ir gražus atrodo
baik tu mes uzsake arbuza gimtadieniui. sventem kavineje. ten ji mums ir isdroze . per visa baliu jo liko puse tik. cia kur asu ji nufotkinus jo tik grazioji likus puse ir jis cia kita diena jau. mes likusi parsivezem namo . dar dukroms uzteko as dziaugiuos , kad jis skanus , saldus svarbiausiai buvo . kaip matot mano ikelta arbuzo nuotrauka . jis ten svieziai atrodo
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume