Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Forelle rašė:
Ramunė rašė:
Parduotuvėse yra keletas rūšių kepimo popieriaus. Aš pasiėmiau pirmą pasitaikiusį, atrodo, pataikiau. O ar būhna netinkamo naudoti? Jei taip, tai koks jis
Būna ir netinkamų, draugė kažkokį pigų lenkišką nusipirko, tai dar sakė nuo karščio raitosi ir prikepa prie jo. O aš vieną ir tą patį visada perku, tai kitų net nežinau
Gal galėtum išduoti ir jo pavadinimą ar įmesti foto
ačiū už popieriaus reklamą, o tai paskutiniu metu nepavyko normalaus nusipirkti, kiek kepdavau, viskas pridegdavo. kepiau lavašą pagal receptą, rastą forume, tai popierių teko gramdyti. Sakau vaikams - nieko tokio, su peiliu nugramdykit popierių ir valgykit. Pažiūręjo skersi, bet nieko - nugramdė ir suvalgė. Visd dėlto, mamos žodis dar šventas
Parduotuvėse yra keletas rūšių kepimo popieriaus. Aš pasiėmiau pirmą pasitaikiusį, atrodo, pataikiau. O ar būhna netinkamo naudoti? Jei taip, tai koks jis
Būna ir netinkamų, draugė kažkokį pigų lenkišką nusipirko, tai dar sakė nuo karščio raitosi ir prikepa prie jo. O aš vieną ir tą patį visada perku, tai kitų net nežinau
Va va, aš paskutinį tokį turėjau...tai prasikeikiau, baisiai...RIMI pirkau Aš kažkaip poieriaus pavadinimo net nežiūrėdavau, grebiu koks yra parduotuvėje...dabar tai jau žiūrėsiu ką perku
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Lilina rašė:
Forelle rašė:
Ramunė rašė:
Va va, aš paskutinį tokį turėjau...tai prasikeikiau, baisiai...RIMI pirkau Aš kažkaip poieriaus pavadinimo net nežiūrėdavau, grebiu koks yra parduotuvėje...dabar tai jau žiūrėsiu ką perku
Nebesuprantu : geras ar blogas Aš maniau, kad Forelle įdėjo, kaip gerą
Nebesuprantu : geras ar blogas Aš maniau, kad Forelle įdėjo, kaip gerą
Tą kuri ji įdėjo - yra geras. Tą kuri pirkau, buvo tiesiog į celofąną įviniotas lenkiškas.
ir aš neseniai nusipirkau lenkišką kepimo poprierių celofane. kas man užėjo visada pirkdavau dėžutėje, o šį kartą paėmiau kitą. nu toks š... gramdžiau po to nuo bandelių.....
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume