Priestalo.lt • Temos rodymas - Patiekalai iš pieno produktų

  DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 14 Rgp 2018, 20:51    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 230 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 10:30 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
tai is karto negalejei ideti receptuko :merg2: ,ar norejei,kad prasytume :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 10:35 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
oi, atsiprašau, galvojau, kad receptą iš jūsų forumo ir pasiėmiau, nes pastaruoju metu visi apie Oliverį diskutuoja ir jo receptus bando.

0,5 l natūralaus pieno;
1 nedidelis indelis natūralaus jogurto.

Pieną užvirti, išjungti ir palikti kol pravės iki kūno temperatūros. Supilti jogurtą, gerai išplakti plakikliu, uždengti folija ir 2-3 valandom palikti kambario temperatūroje, o tada dėti į šaldytuvą ir palikti per naktį.

Labai svarbu žiūrėti į jogurto sudėtį, nes dabar parduotuvėse pilna su natūralaus jogurto su želatinom ir kitais priedais. Pati naudojau ekologišką Dobilo jogurtą.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 11:04 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kazkur buvo rasyta,tikrai,bet kazkaip atrodo konkreciai nebuvo parasyta kaip daryti :aciu1:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 11:15 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Tutsi rašė:
kazkur buvo rasyta,tikrai,bet kazkaip atrodo konkreciai nebuvo parasyta kaip daryti :aciu1:


Gali būti. Iš kažkur proporcijas ištraukiau, nes tą receptą seniai turiu užsirašius. Gal iš Oliverio forumo? Daug Oliverio receptų sudominę, turiu užsirašius, bet čia pirmas kurį dariau :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 11:45 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
gal ir geri jo receptai,bet man jo gamynimo budas nelabai priimtinas :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 13:47 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16
Pranešimai: 4578
Miestas: Šiauliai
Pliusai: 94
Man paskutinis jo receptas patiko , kai kukuliukus iš žuvies ir bulvių darė :D

_________________
www.vitosrankdarbiai.lt


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 14:35 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
vitele rašė:
Man paskutinis jo receptas patiko , kai kukuliukus iš žuvies ir bulvių darė :D


Kaip tik paskutinių dviejų laidų ir nemačiau :( užtaikau kai ruošia, tai kas man nepatinka.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Rgs 2007, 14:38 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
zakon podlasti :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 09:54 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pranešimai: 166
Miestas: Klaipeda
MANGU LEDAI>25ml tirsto kokosu pieno,3 kiausiniu tryniai,4 saukstai cukraus,300ml grietineles,3 mangai,pakepintu migdolu drozliu papuosti.Kokosu piena pakaitint iki uzvirimo,bet neuzvirti.I puoda imusti kiausiniu trynius,suberti cukru ,ipilti kelis saukstus karsto kokosu pieno ir ismaisyti.Imaisomelikusi piena ir nuolat maisydami kaitiname virs puodo su verdanciu vandeniu,kol pakankamai sutirsteja.Atausinus isplakti grietinele ir imaisyti i atausinta krema.Mangus nulupti ir isimti kauliukus.Truputi mango supjaustyti mazais gabaliukais,o likusius vaisius pertrinameper sieteli.Mango gabaliukus ir sutrinta mase imaisome i krema.Sudeti i negilu inda ir saldyti kol sutirstes.Tada isimti is saldiklio ir mikseriu plakti tol ,kol mase taps vientisa.Atsaldyti ir dar karta isplakti.Uzdengti inda ir saldyti kol sustings.Kokosu drozles papuosimui. :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 09:56 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
turetu buti labai skanu :P

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 09:59 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pranešimai: 166
Miestas: Klaipeda
Pats dar nemeginau bet sesuo gamino.sake neblogi ledai :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 10:53 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
po svenciu,kai bus daugiau laiko,butinai pabandysiu :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 13:51 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pranešimai: 166
Miestas: Klaipeda
Sokoladiniai ledai su aitriaja paprika.250grcukraus,6 kiausiniu tryniai,2 cinamono lazdeles,3 malti kvapnieji pipirai,2 saukstai romo,apelsino zieveles,100gr kakavos,500ml namines grietines(nelabai riebios)1 maza dziovinta sumalta aitrioji paprika.Supilti i puoda 400ml vandens,suberti cukru aitriasias paprikas,pipirus,cinamono lazdeles,apelsino zieveles ir pavirinti ape 20min.Toliau pastoves kialeta minuciu suberti kakava ir perkosti.Palaikyti kol atves.Uzvirti 200ml grietineles.I dubeni sudeti kiausiniu trynius ir po truputi ,plakant sudeti grietinele.Toliau ant silpnos ugnies kaitinti misini kol sutirstes.Tik neuzvirinti.Gerai isplakame 300ml grietineles,supilti roma,palengva imaisome sirupa ir krema.Supilti i formeles pridengti ir i saldymo kamera nakciai.SKANAUSBe paprikos netas skonis :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 13:56 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
na neeee,cia ne man :oops:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 13:58 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Lap 2007, 18:37
Pranešimai: 166
Miestas: Klaipeda
Tutsi rašė:
na neeee,cia ne man :oops:
Jau pastebejau kad tau paprika nelabai. 078 :laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 14:03 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
galima cia nepastebeti :P

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 05 Gru 2007, 22:14 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 25 Rgs 2007, 19:02
Pranešimai: 5234
Miestas: crawley
Pliusai: 127
:laugh:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 15 Kov 2008, 14:24 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas

Užsiregistravo: 26 Rgp 2007, 18:57
Pranešimai: 2016
Pliusai: 1
Obuolių ir varškės pyragas

3 kiaušiniai
100 g sviesto
200 g rudojo cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
40 ml romo (ar brendžio)
1-2 šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės
75 g miltų
1 pakelis kepimo miltelių
1 pakelis vanilinio pudingo
750 g liesos varškės
200 g grietinėlės
druskos, riebalų kepimo formai,
4 obuoliai (750 g)
4-5 šaukštai abrikosų uogienės
cukraus pudros

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą išsukti iki purumo su tryniais. Po truputį į jį sudėti cukrų, vanilinį cukrų, romą, citrinos žievelę. Tada įmaišyti miltus, kepimo miltelius ir pudingo miltelius. Sudėti varškę, supilti grietinėlę. Baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Gautą masę sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą (26 cm skersmens) ir išlyginti paviršių.
Obuolius nuplauti, nulupti, supjaustyti į keturias dalis, išimti sėklalizdžius. Iškiliojoje dalyje padaryti įpjovas ir sudėti ant tešlos (iškiliąja puse į viršų). Kepti 175 laipsnių temperatūros orkaitėje 75 minutes. Likus pusvalandžiui iki kepimo pabaigos pyragą uždengti kepimo popieriumi. Iškepus palikti išjungtoje orkaitėje apie 10 minučių pastovėti. Išėmus, aptepti pyrago viršų pakaitinta uogiene. Apibarstyti cukraus pudra.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Kov 2008, 11:04 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Šiandienos pusryčiai - varškėtukai :)

Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Kov 2008, 11:07 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
skanus varsketukai, as virtus megstu, o maniskis keptus :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 22 Kov 2008, 11:09 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Man ir virti, ir kepti skanūs, o maniškiui - tik kepti, užtat šiandien ir kepėm.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Kov 2008, 01:24 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
O KAIP TU JUOS DARAI :roll:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Kov 2008, 09:44 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2007, 22:45
Pranešimai: 7378
Miestas: Alytus
Pliusai: 924
varsketukai labai gerai pusryciams :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 23 Kov 2008, 10:26 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
Tutsi rašė:
O KAIP TU JUOS DARAI :roll:


Paprastai. Dėjau apie 300 g varškės, 1 kiaušinį, cukraus ir keletą šaukštų miltų. Formuoji šlapiomis rankomis rutuliukus, suploji ir į keptuvę. Viskas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 24 Kov 2008, 18:31 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Pieniška žirnių ir perlinių kruopų sriuba

4 stiklinės pieno
2,5 stiklinės vandens
1,3 stiklinės žirnių
3 šaukštai perlinių kruopų
1 šaukštas sviesto
druska
Išvirti išbrinkintus žirnius ir kruopas.Supilti pieną, užvirinti ir paskaninti sviestu bei druska.Sriuba turėtų būti tirštoka.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Geg 2008, 18:06 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Sau 2007, 12:34
Pranešimai: 1767
Miestas: Vilnius
Pliusai: 99
Ne patiekalas, bet.. ką atradau :!: Dobilo - (ŽEMAITIJOS PIENAS) jogurtas su citrinomis ir imbierais :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Geg 2008, 18:45 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
:shock: reiks pasiieškot. o kas per skonis?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Geg 2008, 18:51 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
reikės paragauti :roll: Dukra jogurtus rija ir aš skanauju :roll:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Geg 2008, 19:13 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
Pranešimai: 11071
Miestas: Kaunas
Pliusai: 689
merope87 rašė:
Ne patiekalas, bet.. ką atradau :!: Dobilo - (ŽEMAITIJOS PIENAS) jogurtas su citrinomis ir imbierais :hubba:


Vakar ir aš užmačiau, kad "Dobilo" jogurtai yra su skoniais. Tai nusipirkau braškių ir su citrinomis, pastarasis nerealiai aptiko. Eisiu vėl pirkt :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Geg 2008, 19:15 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kai as juos per prievarta valgau beveik kasdiena,tai reikes pasakyti,kad ir man nupirktu :roll: nors jie jau man visi nebeskanus :(

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 230 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 5 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO