Kiekvienas turit toki produktą be kurio neapseinat kasdien. Aš tirpstu nuo grietinės. Su grietinė valgau viską: salotos, sriubas, košės, antrus patiekalus. Jeigu nėra namie grietinės, reiškia aš neturiu ką valgyt namie, bet koks patiekalas be jos man atrodo prėskas. Arbata ir kava ir tas su grietinėle balinu
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Neįsivaizduoju savo dienos be šaukšto gero majonezo ir daržovių.
O jau prieš svogūną su česnakėliu - keliu kepurę Jų nededu tik į blynus ir kitokius saldumynus.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Pas mus dirbo vienas pensininkas. Tai jis lašinius valgydavo su batonu, storai aptepru sviestu ir užsigerdavo saldžia arbata Kai pirmą kartą pamačiau - vos nesupykino
Ai, dar nebaisu. Kai buvau studentė, girdėjau kad vaikinai - kaimynai ryte pahmelingi neturėdami ką valgyt tai lašinius su uogienė krimsdavo ir nieko, nekas neapsinuodijo
mano mergaite,triju metuku,vakare pavalgo lasinuku, uzsigerdama pienuku ir tik po to eina miegoti.Iki siol pilvas nestreikavo!nors man baisokai is sono atrodo!
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
viovioleta rašė:
mano mergaite,triju metuku,vakare pavalgo lasinuku, uzsigerdama pienuku ir tik po to eina miegoti.Iki siol pilvas nestreikavo!nors man baisokai is sono atrodo!
Na, man su kaimišku pienu irgi lašinukai nebaisūs Galiu ir spirgas pienu užgerdinėti
Andron rašė:
viovioleta rašė:
Na, man su kaimišku pienu irgi lašinukai nebaisūs Galiu ir spirgas pienu užgerdinėti
Bulvės skanu, žiūrint su kokiu patiekalu jas valgai, o dar bulviniai blynai, vėdarai, kugelis su vištiena pasaka, juk kugelio be bulvių neiškepsi bulvės su grybukais keptais ir padažiuku.....
Bulvės ir man labai skanus patiekalas. Ypač bulvių košė su pienu arba grietinė Vieną valgau.
Mano mama, tai kai daro bulvių košę deda sviesto ir kiaušinių, tada viską gerai suplaka
Aš tai į bulvių košę dedu sviesto, karšto pieno ir kai jau gerai išplaku, pasidaro puri, tai įdedu žirnelių. Bet tokią su žirneliais darau daugiausia šventiniam stalui.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume