Mano anyta kalėdų stalui padarė labai paprastą pauošimą: paeme modeliną ar kaip ten jis vadinamas į kurį gėlių dekoracijos kaišomos, apviniojo folija. Paeme bambukinius pagaliukus (apsčiai parduodami prekybos centruose) pasmeigė ant jų mandarinų gabaliukų ir kiviu ir susmeigė į modeliną, gavosi toks buketas iš vaisiu
Mano anyta kalėdų stalui padarė labai paprastą pauošimą: paeme modeliną ar kaip ten jis vadinamas į kurį gėlių dekoracijos kaišomos, apviniojo folija. Paeme bambukinius pagaliukus (apsčiai parduodami prekybos centruose) pasmeigė ant jų mandarinų gabaliukų ir kiviu ir susmeigė į modeliną, gavosi toks buketas iš vaisiu
Taip susmeigtos vynuogės su sūrių irgi labai gražiai atrodo
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
daida rašė:
Lilina rašė:
Tai ką tik nori gali prismeigt
Žinoma, bet vynuogės su sūriu man yra gražiausia
Aš vienam draugų pasisėdėjimui dariau vynuoges su sūriu ir alyvuoges su sūriu. O smaigsčiau į agurką. Tokios fain valtelės buvo, tik labai jau staigiai išnyko
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
daida rašė:
Ramunė rašė:
Visada pavydėjau ( ne piktai ) žmonėms, kurie turi meno gyslelę
Nepavydėk Kažkas yra pasakęs: "kiekvienas žmogus yra menininkas, tik ne kiekvienas tai žino" Tai va laikas tikriausiai jau sužinoti
Cia gryna tiesa!!!! As maniau, cia apie save , kad esu niekam verta, meno atzvilgiu, o pasirodo... kuriu gelynus is siukslynu, net medi ismokau pjauti, puosiu patiekalus, juos kuriu, kuriu siuvinejimo schemas, turiu daug ideju namu dekoravimui ir t.t.
Svarbiausiai dometis ir bandyti. Pirmi bandymai dazniausiai ne kokie gaunasi, bet kaip liaudis sako, pirmas blynas prisvyles
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume