Pas mane reikalai pradejo taisytis. Vakar nespejau sužiurėti ir dukra griebe krepšeli su velykiniais kiaušiniais ir numete ant grindų. Vyras skubiai turėjo bėgti išmesti šiukslės, nes kvapas iš jų pasklido staigiai
Pas mane reikalai pradejo taisytis. Vakar nespejau sužiurėti ir dukra griebe krepšeli su velykiniais kiaušiniais ir numete ant grindų. Vyras skubiai turėjo bėgti išmesti šiukslės, nes kvapas iš jų pasklido staigiai
Na va gerai, kad turi padejėją O pas mus aukštai padėti tai kažin ar pati pasieks
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
daida rašė:
Lilina rašė:
Na va gerai, kad turi padejėją O pas mus aukštai padėti tai kažin ar pati pasieks
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16674 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Labai gražu. Čia, ko gero, pati darei. Pasakyk, kaip viską sugebi? Juk para turi tik 24 valandas Ar laiko sau lieka? O dar mažoji padėjėja sau dėmesio reikalauja Žaviuosi tavimi
038 Labai gražu. Čia, ko gero, pati darei. Pasakyk, kaip viską sugebi? Juk para turi tik 24 valandas Ar laiko sau lieka? O dar mažoji padėjėja sau dėmesio reikalauja Žaviuosi tavimi
Šiuos ne pati dariau , bet kai susiruošiu tai visą eigą parodysiu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume