Na kas del baro, tai cia kaip kam... Pas mano tevus yra bariukas virtuvej, tai su mama tik ten ir tesedim net ir valgyt neinam prie stalo, nes labai jau prie bariuko patogu Taip kad tikrai, jei norit, tai ir darykit Juk bet kokiu atveju darysites viska pagal save
merginos, gal galit papasakoti kas kokia turi virtuveje plautuve. kokia nuomone butu apie akmens mases plautuves, koki butu atsiliepimai. rekomendacijos. busiu dekinga.
merginos, gal galit papasakoti kas kokia turi virtuveje plautuve. kokia nuomone butu apie akmens mases plautuves, koki butu atsiliepimai. rekomendacijos. busiu dekinga.
Mano nuomonė atrodys labai šiuolaikiškai Pati tokios pas save norėčiau.
Pati tokios plautuvės neturiu. Bet esu pas pažįstamus mačiusi. Taip, ji atrodo šiuolaikiškai, sako, kad ilgaamžė. Tik kaina kaip plautuvės - didoka.
Aš aplamai ne mėgėja ilgai tarnaujančius daiktus pirkti, nes karts nuo karto mėgstu atsinaujinti. Bet žiūrint iš praktiškos pusės, gal ir apsimoka
As tai kazur rusikuose receptu puslapiuose ,visai ne i tema radau.Atseit cia labai juokinga.Bet man tai grazu ,idomu,o ne juokinga.Uztat net nuorodos nepasizymejau.
Užsiregistravo: 27 Vas 2007, 11:20 Pranešimai: 2101 Miestas: Šiauliai Pliusai: 229
aitii rašė:
Būtent akmens masės kriauklę dabar įdėjom pas mamą virtuvėj. Praktiškai kol kas ji dar minimaliai išbadyta, bet šiaip iržiūrisi gerai, ir patogi (giloka, labai patogus vandens išbėgimo įtaisėlis, galima uždaryt, kad vanduo nebėgtų, galima lengvai išimt ir iškratyt tirščius kurie renkasi patogiam filtrelyje). Taip pat girdėjau kad ilgaamžė, bet bus matyt Na, nesigailim tokią pirkę, o ir kaina jau nebe tokia kandžiojanti, su nuolaida mokėjom kažkur 600lt (tamsiai tamsiai žalios spalvos)
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume