Dar Kristinuska zadejo kazka Valentinui idet As irgi dar perziuresiu vakare uzsitikrinimui O dabar maunu is cia, nes gausim nuo pirmininkes velniu uz siukslinima
As labai stengiausi padaryt grazu torta savo katinui... ir pertepimus dariau ir uogom puosiau, bet is braskiu nesigavo man sirduke tai biski susinervijau, nes taip stengiausi, o suds gavos.... ir dar mane siandiena labai nuliudino, tai nusprendziau nedalyvaut konkurse atsiprasau kad priverciau laukt mano pasirodymo eisiu kur i kamputi paverkt....
todel kad mano tortas negrazus gavos, ir kremo neuzteko sonams graziai aptept, ir siaip paskui nuotaika pradingo yra cia labai graziu tortu ir gaminiu as savo torta nauja ir grazu po menesio parodysiu, pasidarysiu sau gimtadienio proga...
dabar mano katinas supratingas ir rytojaus proga issives mane romantiskam savaitgaliui nors tiek neabydna, kad siandien diena sugriuvo... ir priedo nenufotkinau savo "grazuolio" o ryt tik apie pietus prisijungsiu cia
Užsiregistravo: 20 Bal 2007, 15:16 Pranešimai: 4577 Miestas: Šiauliai Pliusai: 94
Aš už Tutsi O kodėl? Pasakyčiau todėl , kad man patiko .Bet sumeluočiau , nes patiko visų. Mėgstu saldumynus. Turbūt dėl to , kad pasiilgau braškių , o jos ten taip valentiniškai nuteikė ir tortuko pavadinimas gundantis.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume