DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 27 Bal 2018, 07:40    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Gru 2006, 14:50 
Atsijungęs
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 27 Lap 2006, 16:42
Pranešimai: 66
Kad paruošti gerą karštą šokoladą reikia kokybiškų kakavos miltelių. :!: Na aš nedarau niekam reklamos, bet normalius kakavos miltelius radau tik Alvo pakelyje. Anksčiau dar būdavo vokiška popierinėje kvadratinėje dėžutėje, neatmenu pavadinimo, bet labai gera.
Gal kas norėtų pasidalinti nuomone apie kakavos miltelius, kokią perkate Jūs :?: Nes kitose tai tiek lieka drumzlių, o šokolado - nė skonio , nė kvapo 078


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Gru 2006, 16:39 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Perkeliau Jūsų pranešimą prie Atsiliepimų apie pirkinius, nes labiau atitinka skyriaus tematikai.

Jeigu norite pagirti kokį nors produktą, mielai prašom.

_________________
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 07 Gru 2006, 00:50 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3469
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Anksčiau Hyper Rimi parduotuvėjė buvo nusipirkti specialių kakavos miltelių karųtam šokoladui gaminti. 300 g kainavo apie 20 Lt tai taip ir nenusipirkau paragauti, o dabar jau tokios kakavos nusipirkti nematau :(

Kakava yra pagrindinis produktas šokolado gamybai. Šios pupelės specialia mašina sugrūdamos ir gauti milteliai yra 50-70 mikronų dydžio (1 mikronas yra viena tūkstantoji milimetro dalis), gaunama tiršta masė. Tačiau tam, kad šokoladas būtų švelnus kakavos milteliai turi būti dar smulkesni ir gerai tarpusavyje išmaišyti. Gauta šokolado masė dedama į specialų įrengimą, kurio viduje yra granito girnos dar labiau smulkinančios šokolado žaliavą. Tada šokoladas įgauna švelnią, aksominę tekstūrą.
Tai gi jei jums ruošiant kakavą liko nuosedu tai yra kuo tikriausia kakava, o jei nuosedu nėra tai ir kakava netikra :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO