Pas mane irgi problema su karpom. Neseniai tik šią temą atkasaiu Tai va, galvojau kad nuospaudas ant piršto, nuvariau į Miško g. baseiną Kaune, o manes neįleido, pasakė pradžioj karpas ant kojų išsidegink. tai jeigu galima su vaistais-aš su mielų norų. Nes į kliniką reikią važiuoti, gaišti laiką, stovęti eilėje ir t.t. Bandysim Forles rekomenduotus vaistus....arba Ugniažolė
Tai gal yra atskiras odos kabinetas?Pas mus tai yra ir nereikia jokių eilių stovėti.Man jau išnyko-iššaldė,bet kai buvau nuėjusi pirmą kartą tai dar parašė receptą vaistams-jeigu nepadėtų šaldymas.Vaistinėje padavusi receptą vos negavau šoko,kai padavė gal 0,5mg.tepaliuko tūtelę ,kurios kaina (net gerai nepamenu)atrodo 45lt.-nepirkau,nusprengžiau palaukti ką duos šaldymas Žinai kaip gydytojai rašo receptą tad kiek įskaitau parašysiu,manau,kad vaistinėje supras iš kelių raidžių:Acetocaust(inis)va dėl tos pabaigos tai neesu tikra.
mano broli kamuoja(o gal jau kamavo) karpos... tai toki tirpala naudojo... toks mazas buteliukas, bet jau kvapelis tai.. su tokiu teptuku kaip nagu lako... bet padeda jam kazkiek
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume