o jus man, mielosios, pasakykit, kaip tas nuotraukytes cia ikelti? parasiau visa receptuka per worda ir nuotraukytes ten idejau, bandau prisekti kaip byla. ar taip gerai bus? patarkit....
Užsiregistravo: 10 Vas 2008, 20:33 Pranešimai: 767 Miestas: Vilnius Pliusai: 79
Aš dariau Persikinį pyragą su traškiu viršumi , pafotkinau . Dabar galvoju kaip geriau dėti . Labai mažos nuotraukos dedasi prisegant . Geras puslapėlis yra imageshack.us/ , tik bėda ta , kad kartais nuotraukų neberodo dėl kažkokių priežasčių ...
2) užpildom laukus, t.y. vardą ir du kartus įrašom slaptažodį, tada spaudžiam Next step
3) vėl užpildom savo duomenis pateiktuose laukeliuose, išskyrus ZIP kodą ir spaudžiam I accept
4) Atsiveria nuotraukų įkėlimo langas. Kad nuotraukos nebūtų labai didelės (kas daugeliui nepatiko, kai aš keldavau savąsias ) spaudžiam ant options. NUstačius vieną kartą, nuotraukos visada bus keliamos tokio dydžio, jeigu norėsit kito formato, reikės vėl keisti.
5) Pažymim 15'' screeen (ar kokį kitą norimą formatą) ir spaudžiam save
6) Beliko sukelt nuotraukas. Spaudžiam browse, nurodom norimą įkelt nuotrauką ir open. Taip sukeliam visas norimas nuotraukas
7) paskutinis žingsnis - upload ir laukiam, kol nuotraukos atsiras albume.
o tada tik paspaudžiam po nuotrauka esantį užrašą ir jums automatiškai nukopijuojama nuoroda, tuomet paste į forumą ir turim paveiksliuką
Man atrodo pakankamai aiškiai viską parodžiau. Jeigu kas neaišku - klauskite. Paskui pačios įgusite, pamatysite, kad ir katalogus galima susikurti ir pan. Sėkmės
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume